Intervija ar ceļotāju - Gunu Sedlenieci

Vārds, uzvārds: Guna Sedleniece
Vecums: 39
Ģimenes stāvoklis: precējusies
Izglītība: augstākā
Darba vieta: SIA ABAGARS
Dzīves vieta: Jūrmala
Intereses/hobiji: orientēšanās sports, izšūšana


1. Eiropa.lv: Pastāstiet Eiropa.lv lasītājiem, kāda veida ceļojumos Jūs esat devies visbiežāk (privātie, komandējumi, biznesa ceļojumi u.c.)? Kādā veidā izvēlaties sava ceļojuma maršrutu un vietu?

Guna Sedleniece: Biežāk dodos privātajos ceļojumos, kur vadāmies pēc ģimenes vēlmēm un iespējām. Turpretī komandējumi ir galvenokārt saistīti ar partneruzņēmumu apmeklēšanu.


2. Eiropa.lv: Kas Jūs pamudina ceļot? Kam, ceļojot, Jūs pievēršat vislielāko uzmanību (arhitektūrai, dabai, cilvēkiem, u.c.)?

Guna Sedleniece: Mudina ceļot mana pirmā augstākā izglītība un vēlme tuvāk būt pie dabas, lai varētu iepazīt tās varenumu.

3. Eiropa.lv: No kurienes Jūs iegūstat informāciju par ceļojuma galamērķi? Vai izmantojat elektroniskos masu medijus, rezervēšanas sistēmas internetā? Ja jā, tad kādus?

Guna Sedleniece: Informāciju pārsvarā iegūstu no interneta, biļetes lidojumiem rezervējam arī ar interneta palīdzību.

4. Eiropa.lv: Vai Jūs izmantojiet Latvijas tūrisma uzņēmumu pakalpojumus? Vai Latvijas viesmīlības industrijas (viesnīcu, viesu māju, restorānu, informācijas centru, aktīvās atpūtas centru utt.) piedāvājumi ir daudzveidīgi, kvalitatīvi un atbilst Jūsu prasībām? Vai Jūs varat minēt kādus pozitīvus piemērus?

Guna Sedleniece: Jā, izmantoju Latvijas uzņēmumu pakalpojumus. Viesnīcu, restorānu, tūrisma informācijas centru piedāvājums pēdējos gados patīkami audzis gan piedāvājuma klāsta ziņā, gan apjomos.

5. Eiropa.lv: Kas ir Jūs pārsteidzis ārvalstu vai Latvijas tūrisma pakalpojumu sniedzēju rīcībā, piedāvājumā?

Guna Sedleniece: Latvijas tūrisma pakalpojumu sniedzēju piedāvājums neatbilst saņemtajam pakalpojumam, kā lielu ekstru tiek piedāvāts ziemā, ka autobuss būs pie kalna, tikai nav pateikts, ka pēdējā dienā viņš tur nebūs un 10 stundas tev būs jāpavada uz kalna, grupu vadītāji nav gatavi maršrutam, maldās. Medicīniskā apdrošināšana nav tāda kādu sola noslēdzot līgumu, transportā slikti strādā vēdināšanas un apsildes iekārtas.

6. Eiropa.lv: Ko Jūs esat ieplānojusi apskatīt šogad? Vai ir kāda īpaša vieta, ko vēlaties noteikti apmeklēt? Vai kultūras tūrisma pakalpojumu klāsts Latvijā ir pietiekošs un kas vēl Jūsuprāt Latvijā nav piedāvāts?

Guna Sedleniece: Šogad neko vairāk neplānoju apmeklēt, bet ziemas sezonai iestājoties plānots ir doties uz Somijas kalnu kūrortiem.

Ja runā par kultūras tūrisma pakalpojumu klāstu, tad jāsaka, ka tas ir vienveidīgs, ļoti maz piedāvājumu ir aktīvai atpūtai.


 

7. Eiropa.lv: Vai Baltijā ir tādas vietas, kur Jūs vēl neesiet bijusi? Kura vieta Latvijā, ārvalstīs Jums ir palikusi atmiņā vislabāk?

Guna Sedleniece: Lietuvu varētu iepazīt vēl vairāk, bet Igaunijas ūdenskritumi pavasaros ir fantastiski.

8. Eiropa.lv: Vai Jūs spējat būt spontāna un doties ceļojumā pusstundas laikā, vai arī Jums nepieciešams ilgs laiks, lai izplānotu ceļojumu? Kādas trīs lietas vienmēr atradīsies Jūsu koferī?

Guna Sedleniece: Jā, es varētu pusstundas laikā doties ceļojumā. Līdzi ņemtu pasi, naudu un attiecīgās vietas karti.

9. Eiropa.lv: Pastāstiet kādu kuriozu/ interesantu suvenīru Jūs kādā no valstīm esiet redzējusi!

Guna Sedleniece: Pagājušo gadu Igaunija sāka ražot ļoti īpašas gurķu burciņas, lai nevajadzētu slapināt pirkstus, kad gribas tikt pie gurķīšiem.

10. Eiropa.lv: Pabeidziet, lūdzu, teikumus!


Vislabākā sezona ceļošanai Jūsuprāt ir... agrs pavasaris, agrs rudens.
Noteikti ieteiktu cilvēkiem apmeklēt ...citas Baltijas republikas.
No ceļojumiem visbiežāk mājās es pārvedu ...labu garastāvokli.
Lielākais sapnis ir aizceļot uz ...Grenlandi, Austrāliju.
Mans novēlējums pārējiem ceļotājiem ir... ceļot ar prātu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.10102606sec.