Par tūroperatora Novatours aktuālākajiem piedāvājumiem stāsta Enriko Ružickis [5]

Par tūroperatora Novatours aktuālākajiem piedāvājumiem stāsta Enriko Ružickis

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja tūroperatora Novatours pārdošanas direktoru Enriko Ružicki uz elektronisku interviju par tūroperatora Novatours aktuālajiem piedāvājumiem latviešu ceļotājiem, interesantākajiem un pieprasītākajiem galamērķiem, kā arī pēdējā brīža akcijām un tūroperatora ieteikumiem un padomiem.

 

 

 

Travelnews.lv: Pastāstiet par tūroperatora Novatours piedāvājumiem! Jūs piedāvājat gan atpūtas ceļojumus uz siltajām zemēm, gan ekskursiju braucienus, gan slēpošanu.  Uz ko vēl specializējas Novatours, kādi ir īpašie piedāvājumi?

Enriko Ružickis: Novatours grupa ir vadošais tūroperators Baltijas valstīs un tas uzliek paaugstinātus pienākumus nepārtrauktā mūsu klientu vēlmju izpētē. Plašajā tūrisma biznesā mēs aizņemam tikai vienu sadaļu – rekreatīvais tūrisms, bet tai pašā laikā tā ir pieprasītākā un populārākā izejošā tūrisma niša. Kādēļ? Atbilde vienkārša. Ātri sasniedzama karsta saule un silta jūra. Protams, ir padomāts arī par labu servisu, jo gala mērķī tūristu sagaida tam saprotamā valodā runājošs personāls, kas vienmēr sniegs tūristam nepieciešamo informāciju. Savukārt slēpošanas kūrortus izvēlamies tikai garantētā sniega zonās, kas nozīmē, ka sniega prieku baudīšana būs garantēta arī tad, kad citur jau plauks pirmās puķes, kā arī nodrošinām augstu komforta līmeni viesnīcās blakus vai tuvu pacēlājiem.


Travelnews.lv: Šobrīd valda priekšstats, ka ceļošana ir luksuss, tāpēc jautājums – vai Novatours piedāvājumi ir izdevīgi?

Enriko Ružickis: Kas strādā, tam noteikti ir labi jāatpūšas! Joks? Nekādā gadījumā! 

Tikai paēdis un labi atpūties cilvēks būs teicams sava darba darītājs. Ņemot vērā mūsu klimatiskos apstākļus, nākas secināt, ka saulīti mums vajag redzēt biežāk un tās baudīšanai mūsu piedāvātie ceļojumi ir vispiemērotākie arī cenas ziņā.

Travelnews.lv: Pastāstiet par Novatours ziemas piedāvājumiem! Kādi ir pieprasītākie ceļojumi ziemā? Vai tie ir slēpošanas braucieni vai tieši otrādi – cilvēki meklē saulīti un siltumu? Pastāstiet arī, kādas tendences ceļošanā būs pavasarī.

Enriko Ružickis: Ja papētīsim slēpošanai piemēroto (pa)kalnu piedāvājumu karti Baltijas kontekstā, tad Latvija ir nepārspēts līderis. Tādēļ mēs esam apmierināti ar pārdošanas rezultatiem šajā segmentā, bet tik un tā patreiz pasildīties saulītē gribētāju ir daudz vairāk. Šī gada vasarā piedāvāsim atpūtu Turcijā, Krētā, Bulgārijā, Spānijā, Horvātijā un Tunisijā.

Travelnews.lv: Tūroperatora Novatours ceļojumus un braucienus izplata ļoti daudzas tūrisma aģentūras gandrīz visās Latvijas pilsētās. Vai varat teikt, ka Novatours ceļojumus viegli var iegādāties jebkurš Latvijas iedzīvotājs? 

Enriko Ružickis:  Viennozīmīgi pareizi! Aģentūru saraksts, pie kurām ir iespējams iegādāties Novatours ceļojumus, ir atrodams mūsu mājas lapā, sadaļā „Par mums – Kur iegādāties”.


Travelnews.lv: Tāda mēroga tūroperatoram kā Novatours noteikti ir sava interneta vietne ne tikai kontaktam ar ceļotājiem, bet arī rezervēšanai un ceļojumu pirkšanai. Kurām sadaļām ceļotājam būtu jāpievērš īpaša uzmanība? Kā ir ar pēdējā brīža piedāvājumiem? Kādas ir priekšrocības, pērkot ceļojumu internetā?

Enriko Ružickis: Pērkot internetā, izvēlētās viesnīcas un lidojuma apstiprinājumu iespējams saņemt ātrāk, tomēr jāpievērš uzmanība, ka pēdējā brīža piedāvājumiem ir gan savi plusi, gan mīnusi. Pie plusiem varam atzīmēt cenu un tikai. Bet pie mīnusiem būtu jāmin vairākas lietas, piemēram, tūrists nevar pārliecinoši plānot atpūtas datumu, noteikti jāizslēdz svētkus un skolēnu brīvlaikus, piedāvājums vairāk orientēts uz diviem cilvēkiem, kā arī pastāv ļoti ierobežota viesnīcu un servisu izvēle.

Travelnews.lv: Kā Jums biežāk sanāk ceļot – atvaļinājumos vai darba komandējumos? Pastāstiet par savu pēdējā laika interesantāko ceļojumu!

Enriko Ružickis: Kā tūrisma nozares profesionālim, protams, biežāk sanāk ceļot komandējumos. Pagājušajā rudenī biju ceļojumā-kruīzā pa Nīlu. Fantastiski! Viena ceļojuma ietvaros redzēt svarīgākos Ēģiptes kultūrvēsturiskos objektus, nakts melnumā apmeklēt Karnakas templi Luksorā, klusi slīdot pa Nīlu, vērot neparasti koši zaļos krastus un tālumā saulē izdegušās klintis, iejusties seno ēģiptiešu sajūtās, redzēt akmeņlauztuves, unikālo laivinieku tirgu pie pārceltuves, kā arī baudīt svaigi izspiestu  cukurniedru sulu un nakti kupejas vagonā vilcienā Asuāna – Kaira un beidzot izjust pasaules brīnumu - piramīdas...tās ir neaizmirstamas sajūtas.

Travelnews.lv: Papildiniet teikumus!

Enriko Ružickis:

• Mans pēdējais atvaļinājums tika pavadīts... slēpojot Dolomītos Itālijā.
• Visinteresantākais tūrisma objekts Āzijā ir...Gruzija
• Mans mīļākais restorāns Rīgā ir...Velvets
• Pašlaik privāti cenšos taupīt naudu uz... Kubas cigāriem
• Ja man būtu iespēja, tad šajās trijās pilsētās es vēlētos nodzīvot pa gadam...Sigulda, Venēcija, Havanna
• Pieci svarīgākie interneta portāli, ko ikdienā izmantoju, ir...Eiropa.lv. MTB.XC.Latvija, Google, Delfi..
• Par saviem hobijiem varu teikt, ka...man ir paveicies apvienot darbu ar hobiju
• Pēdējā filma, ko esmu redzējis, ir...Avatars 3D, esmu sajūsmā!
• Mans novēlējums ceļotājiem ir... esiet smaidīgi un dzīve uzsmaidīs Jums

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 fday 02/08/2010 11:22 aha, likumus arī pats var izlasīt, bet vai tādēļ Grūtupam vajadzētu nolaist cenu?

2 ceļotāja 02/08/2010 11:11 Ārkārtīgi dārgs kantoris :((( pats var 3x lētāk aizlidot turpat...

3 Kolna Jezups 02/02/2010 13:37 Novatours ir ok un viņu ceļojumi arī nerada nekādas problēmas. Esmu divas reizes ceļojis treknajos laikos un viss bija kā nākas. Sevišķi labas cenas ir uz Bruninieku ielas.

4 SviestaPika 02/02/2010 13:28 nu, ja nebūtu šīs, tad pazustu vēl 1/3 aģentūru, kas izmanto viņu pakalpojumus. normāls kantoris.

5 aa 02/02/2010 13:24 dīvaini, ka šī firma vēl eksistē...

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.52027702sec.