Par viesu nama Meidrops aktualitātēm vēsta Sarmīte Grahoļska [2]

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja atpūtas kompleksa Meidrops īpašnieci Sarmīti Grahoļsku uz elektronisku interviju par viesu nama aktuālajiem notikumiem un piedāvājumiem latviešu un ārzemju viesiem un atpūtas kompleksa īpašajām akcijām svētkos.

 

 

 

Travelnews.lv: Pastāstiet par atpūtas kompleksu Meidrops! Kā jūs raksturotu viesu namu, restorānu un to priekšrocības?

Sarmīte Grahoļska: Viesu nams „Meidrops” atrodas tuvu Rīgai, Daugava pie kājām, zaļa zāle, garda maltīte, brauciens ar plostu pa Daugavu, mājīgums it visur, ūdens relaksācijas centrs un visjaukākais apkalpojošais personāls. Cenas viduvējas.

 

Travelnews.lv: Kādus atraktīvus piedāvājumus Meidrops piedāvā vai piedāvās viesiem? Šobrīd valda, ka ceļot ir dārgi un ka vislētāk ir palikt mājās – vai viesu nama piedāvājumi ir izdevīgi?

Sarmīte Grahoļska: Jā, uzskatu, ka visnotaļ labi var atpūsties arī tepat Latvijā. Un, protams, arī „Meidropā”. Plus vēl tas ir „divi zaķi ar vienu šāvienu” – Jūs ne tikai labi atpūtīsieties, bet arī atbalstīsiet Latvijas uzņēmumus. Domāju, nevienam nav svešs fakts, cik „stipri” mūsu dārgā valdība atbalsta vietējos uzņēmumus, tādēļ pašiem vairāk jāatbalsta „Latvijā ražotais”. Mēs domājam par mūsu klientiem un silti uzņemam jebkuru. Arī attiecīgi krīzei cenas esam samazinājuši, cik nu tas ir iespējams. Vasarā šeit Daugavas krastā aktivitātes noteikti netrūks. Tāpat mums ir peldbaseins, pirtis, burvīga apkārtne. Tepat netālu ir arī peintbols, zirgu izjādes, tenisa korti, vasarās – ūdensmotocikli, katamarāni, laivas un daudz kas cits. Ļoti daudzi viesi izmanto šo patīkamo un reizē izdevīgo atrašanās vietu.

 

Travelnews.lv: Kas ir viesu nama pastāvīgie klienti un pārējie viesi – kā jūs tos raksturotu? Kas ir tas, kas liek tiem atgriezties Meidrops atpūtas kompleksā?

Sarmīte Grahoļska: Ārvalstu tūristi, darījuma cilvēki. Viņiem patīk mūsu klusums, skaistums dabā. Darbinieku laipnība, saskaņa ar viesi liek atkārtoti tiem atgriezties. Patiesums un vienkāršība. Un vēl tas, ka mums ir ļoti individuāla pieeja katram mūsu viesim. Mums kaut kā netīk šī „konveijera un standarta” pieeja. Paši ģimenes locekļi esam strādājuši šo darbu jau no pamatiem. Zinām, ko vēlētos sagaidīt, ja mēs būtu viesu lomā – tā arī cenšamies strādāt.

Travelnews.lv: Kā ir ar pavasara un Lieldienu gaidīšanu – vai tiek plānotas akcijas un pasākumi, kas Lieldienās piesaistīs klientu interesi? Kādi būs šī pavasara un vasaras sezonas svarīgākie pasākumi, ar ko Jūsu atpūtas komplekss rēķinās?

Sarmīte Grahoļska: Vēlot visiem priecīgas Lieldienas, gaidīsim visus jaukos cilvēkus. Šūpoles ir mums lielas un katram viesim noteikti tiks veltīti mūsu saulainie smaidi. Neko neplānojam, esam izturējuši ziemu, reti grūtu, un priecājamies par to. Paldies valdībai par nodokļa samazinājumu.

 

Travelnews.lv: Atpūtas kompleksam Meidrops noteikti ir sava interneta vietne komunikācijai ar viesiem. Kādu īpašu informāciju potenciālais Meidrops viesis var uzzināt Jūsu interneta vietnē? Kā ir ar aktuālo informāciju, rezervēšanu, īpašiem piedāvājumiem?

Sarmīte Grahoļska: Vislabāk, protams, ir izmantot mūsu mājas lapu – www.meidrops.lv. Tur ir viss par un ap mums. Tur ik dienas izvietojam jaunumus. Tad, protams, sadarbojamies arī ar dažādiem tūrisma portāliem, kā piemēram, www.travelnews.lv, www.vietas.lv, www.celotajs.lv u.c. Bet kā jau minēju, strādājam ar katru klientu atsevišķi, tad arī viesi ar mums individuāli sazinās un tad mēs strādājam līdz nonākam līdz vēlamajam rezultātam.

Travelnews.lv: Pastāstiet par savu pēdējā laika interesantāko ceļojumu!

Sarmīte Grahoļska: Kopā ar vīru apceļojām Portugāli no ziemeļiem līdz dienvidiem. Bijām sajūsmā par jaukajiem un smaidīgajiem cilvēkiem, par dabu un emocijām, ko mums sniedza šī valsts.

Travelnews.lv: Papildiniet teikumus!

Sarmīte Grahoļska:

• Mans pēdējais atvaļinājums tika pavadīts... Manā darbā ir maz brīva laika. Atvaļinājums tā ir greznība. Ja tas izdodas, esmu pateicīga Dievam par to.
• Visinteresantākais tūrisma objekts Latvijā ir... Latvija man ir Svētvietu zeme. Lielie pelēkie akmeņi ar savu informāciju, senie pilskalni, dzīvie strauti - tā ir mūsu bagātība un skaistums.
• Ja man būtu iespēja, tad šajās trijās pilsētās es vēlētos nodzīvot pa gadam – ... Tik ilgu laiku negribētu būt nekur, bet sauli varētu pasmelties kalnos, slēpojot Andorā, peldēties Koh-Čangā un, protams, Francijā, Šampaņas reģionā.
• Pieci svarīgākie interneta portāli, ko ikdienā izmantoju, ir... www.meidrops.lv, www.travelnews.lv, www.unwto.org.
• Par saviem hobijiem varu teikt, ka... Mīlu dabu un visu, kas ar to saistīts. Dziedu, dejoju, slēpoju, peldu.
• Pēdējā filma, ko esmu redzējusi, ir... Sen neesmu bijusi kinoteātrī, bet iešu skatīties J.Streiča filmu "Rūdolfa mantojums".
• Mans novēlējums ceļotājiem ir... Apceļojiet savu dzimto zemi, un pēc iespējām baudiet arī citas zemes un tās kultūru, jo to, ko Jūs iegūsiet ceļojot, to Jums neviens neatņems.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 laine 11/14/2011 10:23 Restorāna Meidrops ēdienkarte ir ļoti nabadzīga ar milzīgām cenām tiem nedaudzajiem ēdieniem. Pasūtot cūkgaļas ribiņas, tika atnests trekns cūkas cauraudzis bez nevienas ribiņas. Vairāk tur neatgriezīšos...

2 Sestdienas apmeklētāja. 05/10/2010 14:46 Meidropa komplekss patiesi ir brīnišķīgs! Daugava, basains ar skatu uz Daugavu- skaistums milzīgs, iedvesmojoši!
Sarūgtina restorāns ar savu piedāvājumu šodienas apstākļos! Ēdienkartē pārlieku sadomāti nosaukumi ar milzīgām cenām. To visu izlasot piecēlāmies un devāmies prom! Sapratu, ka restorāna saimnieki nedomā kā piesaistīt klientus, kā rdīt piedāvājumu ar saprātīgāku cenu un latvisku, pavasarim atbilstošu ēdienkarti! Novēlu paraudzīties apkārt uz daudzu konkurentu piedāvājumu kaimiņos, Rīgā!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.08648705sec.