Jānis Naglis vēsta par vasaras sezonas aktualitātēm viesnīcā Islande Hotel

Jānis Naglis vēsta par vasaras sezonas aktualitātēm viesnīcā Islande Hotel

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidentu un viesnīcas Islande Hotel ģenerāldirektoru Jāni Nagli intervijā atklāt, kādi jaunumi vasaras sezonā tiks piedāvāti Islande Hotel viesnīcas un restorānu viesiem un apmeklētājiem.

 

Travelnews.lv: Ko viesnīca Islande Hotel jaunajā tūrisma sezonā piedāvās vietējiem klientiem un apmeklētājiem? 

Jānis Naglis: Jaunumu ir ļoti daudz. Būs lieliskas atlaides - visiem American Express kartes īpašniekiem tiek piedāvātas ievērojamas atlaides dažādiem pakalpojumiem Islande Hotel viesnīcā. 10% atlaide krogā, 30% atlaide boulingam, 20% atlaide viesnīcas numuriem, kā arī 10% atlaides spa kompleksa un skaistumkopšanas pakalpojumiem. Šīs atlaides ir spēkā no 01.05.2010.
Otrs ievērojamais jaunums ir tas, ka pie mums no 07.05.2010 sācis strādāt jauns un ļoti iespaidīgs pavārs. Viņu nepamanīt nevarēs! Līdz šim Tarass ir strādājis vairākos nopietnos Rīgas restorānos, bet savu tēlu pie mums viņš veidos ar lieliskiem ēdieniem, tāpēc biogrāfijas datus plašāk atklāsim vēlāk.
Tepat pie viesnīcas atklāts arī profesionāls laukums petanka spēlei. Spēle Latvijā strauji kļūst populāra, nupat dibināta arī šī sporta veida asociācija. Vairāk informācijas par petanka spēli iespējams atrast interneta vietnē www.petanque.lv. Pie mums spēli var izmēģināt jebkurš interesents - iepriekšēja sagatavotība nav vajadzīga, bumbas iedosim un aiziet!
Apmeklētājus turpināsim priecēt ar bezmaksas mākslas izstādēm. Šobrīd pie mums notiek mākslinieka Vladislava Grišina izstāde. Iepriekšējos Ziemassvētkos iepriecināja viesnīcā Islande Hotel notikušais pašdarbnieku tirdziņš, kur varēja iegādāties ļoti glītas lietas - puzurus, mozaīkas, zeķes, cimdus, tāpēc gadatirgu tradīciju noteikti turpināsim. Arī izstāžu gleznas iespējams iegādāties. Noslēpumā pagaidām turam nākamo mākslinieku, kura darbi tiks izstādīti viesnīcā. Izstādes ekspozīcijas mainām reizi divos mēnešos, tātad jau drīz pie mums būs apskatāma jauna izstāde.

Islande Hotel ļoti cieši sadarbojas ar Viesturu golfa klubu - tas nozīmē, ka viesnīcas viesiem ir iespēja izmantot ļoti atraktīvu piedāvājumu golfa spēlei. Kopā mēs nodrošinām transportu uz golfa laukumu, spēli, pusdienas, transportu uz viesnīcu un to visu par tādu cenu, kāda atsevšķi nav pieejama. Šāda iespēja noteikti ir interesanta uzņēmumiem, kas ielūdz viesus.
Esam pamanījuši, ka viesus interesē latviešu tradicionālās prasmes un senie amati - maizes cepšana, sviesta kulšana, siera siešana, tāpēc piedāvāsim lielisku iespēju paviesoties Skauģa maiznīcā, izmēģināt cept maizi, dzirdēt meistaru stāstus un doties ekskursijās gan maiznīcā, gan arī piena muzejā Kalnamuižā. Piedāvājumā ietilps izsmalcinātas vakariņas Berghofas muižā-Kalnamuižā. Tas būs vienas dienas piedāvājums par saprātīgu cenu, kas tiks atklāta jau drīzumā. Cenā ietilps ekskursijas, gidi, transports, vakariņas.

 

Travelnews.lv: Pagājušā gadā Islande Hotel restorāna terase tika atzīta par vislabāko visā Rīgā. Ko viesiem piedāvāsiet šosezon?

Jānis Naglis: Terase šobrīd vēl nav atklāta, jo pavasaris tomēr vēl ir par vēsu. Iespējams, atklāsim jau ļoti drīz, jo sola labus laikapstākļus. Pagājušā gada pavārs pie mums vairs nestrādā, bet labākās terases godu noteikti centīsimies saglabāt.

Travelnews.lv: Nesen tika aizliegta automašīnu novietošana uz ielas pie viesnīcas Islande Hotel. Ko Jūs iesakāt restorāna apmeklētājiem - kur tagad novietot auto?  

Jānis Naglis: Jāpiebilst, ka es priecājos, ka automašīnu novietošana tur ir aizliegta. Tagad pie viesnīcas beidzot var normāli piebraukt lielie autobusi, kuru piebraukšana iepriekš bija ļoti apgrūtināta. Ziemā bija spilgti redzams, ka satiksme trūkstošās joslas dēļ bieži tiek paralizēta, savukārt restorāna apmeklētāji sūdzējās par nolauztiem spoguļiem un zādzībām. Atbildot uz jautājumu par stāvvietu, informēju, ka apsargātās un drošās Islande Hotel auto stāvvietas tiem, kas restorānā ēd biznesa pusdienas, ir par brīvu, bet par pārējiem restorāna apmeklētājiem šobrīd domājam.

Travelnews.lv: Kādas aktualitātes šobrīd ir Baltic Taxi?

Jānis Naglis: Drīzumā Baltic Taxi iegūs 50 jaunus taksometrus, bet jau pavisam drīz (11.05.2010) saņemsim atļauju vēl diviem taksometriem - uzlabotiem, platākiem un ietilpīgākiem Toyota Verso taksometriem. Viens taksometrs sešus mēnešus eksperimentāli izmantos ekoloģiski tīrāku degvielu - tas būs sertificēts taksometrs ar gāzes degvielu. Vēlāk maijā būs vēl desmit jaunu taksometru.

 

 

Travelnews.lv: Ko interesentiem jaunajā sezonā piedāvā Islande Hotel spa komplekss?

Jānis Naglis: Jau minēto 10% atlaidi, ko saņem American Express karšu īpašnieki. Sekojot pieprasījumam, ieviešam īsākas un lētākas spa procedūras. Spēkā ir arī kompleksss piedāvājums - spa un skaistumkopšanas procedūras, vakariņas no ekoloģiski tīriem un diētiskiem produktiem un viesnīcas numurus. Šis piedāvājums ļoti iecienīts ārzemju viesu vidū.
Varu atklāt, ka nesen Islande Hotel viesnīcā notika ļoti interesants un iepriekš nepieredzēts atgadījums - kāds no viesnīcas viesiem pasūtīja šampanieša vannu! Lai gan bijām pārsteigti, protams, šo iespēju sagādājām. Lielajai džakuzi vannai bija nepieciešamas 250 pudeles šampanieša, tātad aptuveni 20 kastes. Ja ir kāda vēlme, mēs varam to piepildīt. 

 -------------------------------------------------------------------------------------------

Vairāk informācijas par viesnīcu Islande Hotel, tās restorāniem, spa komleksu, izstādēm un piedāvājumiem iespējams atrast interneta vietnē www.islandehotel.lv.

Intervijas otrā daļa, kas veltīta tūrisma industrijas aktualitātēm, lasāma tūrisma ziņu portālā profesionāļiem www.TurismaBizness.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Novatours
,


Ventspils TIC
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44439697sec.