Par MKBC Tour piedāvājumiem jaunajai tūrisma sezonai stāsta Ilze Kurpniece

Par MKBC Tour piedāvājumiem jaunajai tūrisma sezonai stāsta Ilze Kurpniece

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja ceļojumu aģentūras MKBC Tour ceļojumu konsultanti Ilzi Kurpnieci uz elektronisku interviju, lai noskaidrotu par aģentūras jaunumiem un aktuālajiem piedāvājumiem, ko aģentūra piedāvā Latvijas ceļotājiem, jaunajai tūrisma sezonai.


Travelnews.lv: Kādus jaunumus Jūsu aģentūra gatavo Latvijas ceļotājiem šai sezonai? Vai šogad būs kādi jauni galamērķi, ceļojumu veidi, vai varbūt kādi jauni piedāvājumi?

Ilze Kurpniece: Kā mūsu galvenais galamērķis noteikti tiek virzīta Krievija (viesnīcas, aviobiļetes). Esam viena no nedaudzajām aģentūrām Latvijā, kas, sadarbībā ar Krievijas konsulāro pārstāvniecību, nodarbojas ar Krievijas vīzu izsniegšanu. Uz rudens sezonu noteikti piedāvāsim skolēnu brīvdienas Maskavā un Sanktpēterburgā. Joprojām aktuāls ir piedāvājums Čehijas kūrortā Karlovy Vary. Ilglaicīgi strādājam ar drošu partneri un varam piedāvāt labākās sanatorijas par izdevīgākajām cenām. Kā viens no jaunajiem virzieniem noteikti jāmin arī Itālija. Ir izveidota interesanta un vispatveroša 7 dienu programma uz Romu, Venēciju un Florenci. Protams, turpinām piedāvāt visu Latvijas tūroperatoru produktus – čarteru paketes. Savu darbību ievirzām arī organizējot braucienus uz starptautiskiem festivāliem, koncertiem, sporta sacensībām.


Travelnews.lv: Kādu galamērķi šajā sezonā Jūs ieteiktu Latvijas ceļotājam? Un kas būtu jāņem vērā izvēloties galamērķi un viesnīcu?

Ilze Kurpniece: Noteikti vēlamies ieteikt Romu. Ir atvērti ļoti izdevīgi tiešie pārlidojumi no Rīgas uz Romu, kas lieliski pilnveido mūsu piedāvātās ekskursiju programmas un atpūtu Itālijā. Jāmin arī Tenerife. Vasaras sezonas laikā klimats Tenerifē ir patīkams un maigs, ļoti piemērots ģimenēm ar bērniem. Rudenī iesakām atgūt spēkus kādā no Karlovy Vary sanatorijām un SPA viesnīcām, bet ziemā neaizmirsīsim par aktīvu atpūtu Alpu kūrortos vai uzkrāsim enerģiju, piemēram, Ēģiptes pludmalēs.Izvēloties galamērķi un viesnīcu, ir vērts ieklausīties jūsu ceļojumu konsultanta pieredzē. Jums noteikti tiks ieteikts piemērotākais. Aģentu infotūres devušas iespēju ceļojumu konsultantiem gūt objektīvu skatījumu uz milzīgo piedāvājumu apjomu un viņi noteikti neļaus saviem klientiem tajā apjukt.


Travelnews.lv: Kā Jūs pati plānojāt pavadīt šo tūrisma sezonu? Vai dosieties kādā ceļojumā ārpus Latvijas, vai arī pavadīsiet vasaru tepat Latvijā?

Ilze Kurpniece: Aģentūras MKBC TOUR darbinieki jau pamazām atklāj aktīvo atvaļinājumu sezonu. Apskatīta Parīze, izbaudīta lieliska atpūta Krētas salā, Grieķijā. Ekspress ceļojums uz Londonu. Vēl iecerēts ceļojums uz Itālijas skaistākajām vietām. Ceļojot paši, gūstam vērtīgu pieredzi un dalāmies tajā ar saviem klientiem.



Vairāk informācijas par ceļojumu aģentūru MKBC Tour iespējams atrast interneta vietnē www.mkbc-tour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64369798sec.