Aqua Villa SPA: latvietis ir lielisks klients, laipns un uzticams

Aqua Villa SPA:  latvietis ir lielisks klients, laipns un uzticams

Kamēr starptautiska mēroga projekta ''Move'' ietvaros Latvijā tiek atzīmēta Veselības nedēļa, daudzi to pat nepamana, jo jāskrien darbos, studijās un citos pienākumos. Šai steidzīgajā laikmetā aicinām nedaudz apstāties un parūpēties par sevi kopā ar salona Aqua Villa SPA ģenerāldirektori, veselības aprūpes speciālisti un kosmētiķi, Lainu Traniņu.


Travelnews.lv: Pastāstiet lasītājam, kurš varbūt vēl nav paguvis Jūs apciemot, cik sen jau Aqua Villa SPA lutina apmeklētājus, kāda ir salona galvenā misija?

Laina Traniņa: Dienas SPA centrs Aqua Villa ir atvērts kopš 2001. gada un pieder firmai SIA "Bonitta", kas sniedz veselības, estētiskās medicīnas, skaistumkopšanas un atpūtas pakalpojumus kopš 1994. gada.

Aqua Villa SPA mērķis – radīt klientam vidi, kura ir atšķirīga no ikdienas – tā ir sajūtu, smaržu, pieskārienu pasaule. Viss pilsētas iespēju robežās, kas veicina atbrīvotību, relaksāciju, kā arī procedūras un pakalpojumi, kuru mērķis ir tēla vizuālā uzlabošana, sakopšana, korekcija atbilstoši mūsdienu laika prasībām un tendencēm, kā arī saglabājot nemainīgās klasiskās vērtības.

Travelnews.lv: Šonedēļ tiek atzīmēta Veselības nedēļa. Kas šobrīd ir zīmīgākās veselības jomas, kuras mūsdienu cilvēki atstāj novārtā?

Laina Traniņa: Veselības jomā šobrīd pārsvarā visi grēko ar pārpūli darbā, domās, nemitīgā izdzīvošanas vai pretēji – iedzīvošanās jomā. Pietrūkst harmonijas, un veselības neatņemama sastāvdaļa ir atpūta, sports, pastaigas dabā, masāžas, dažādas SPA procedūras, kas ar izcilajām dabas veltēm palīdz attīrīt (viens no vissvarīgākajiem saslimšanas cēloņiem) fiziski un emocionāli. Tieši organisma piesārņojums gan mentāls, gan fizisks rada izmaiņas un pataloģijas organismā – ādas slimības, neirozes, reimatismu, podagras utt.

Hronisks bezmiegs ar tā sekām, kas skar gandrīz visu pasauli, apdraud nācijas veselību. Tāpēc tikai tās ir gudras valstis, kas sniedz atbalstu veselības aprūpē un pats galvenais tās profilaksē.

Travelnews.lv: Kā no tā visa var izbēgt vai izvairīties?

Laina Traniņa: Daudzas procedūras ļoti uzlabo cilvēka pašsajūtu, vizuālo un fizisko izskatu, atjauno harmoniju starp fizisko un garīgo līmeni.

Šajā steidzīgajā pasaulē, kur bieži vien pārtikas produkti nesatur vērtīgas vielas, kas nepieciešamas organisma bioķīmijai, lai izstrādātos enzīmi, tie ir jāpapildina gan ar pārtikas piedevām, gan ārīgi. Piemēram, procedūras, kas satur aļģes, mālus, kūdru, 100% jūras sāli, augu ekstraktus, ēteriskās eļļas, mikronizētus augu/ augļu ekstraktus utt. satur flavonīdus, augu hormonus, mikro, makro elementus, vitamīnus, kas jau no pirmās procedūras piepilda katru cilvēka šūniņu ar jaunu, dzīvinošu enerģiju, noņem saspringumu, mazina sāpes un iekaisumus (piemēram, locītavās), novērš skumjas (endorfīna izstrādāšanās) un uzlabo ādas stāvokli.

Tuvojoties rudenim un ziemai, izcilas ir karsto akmeņu masāžas, fito un aromterapijas procedūras, aļģu aplikācijas. Unikāla sava sastāva un iedarbības ziņā ir Pepper Beauty Global Anti-stress Programme Massage – masāža sejai un ķermenim, kas sniedz vērtīgu mikroelementu atbalstu ķermenim, novērš fizisku, mentālu spriedzi un ar neirokosmētikas, dabīgu ēterisko eļļu palīdzību atjauno miegu un novērš depresīvas sajūtas. Pēc procedūras āda ir gluda, spraiga, stingra un klientu daudzu stundu garumā pavada brīnišķīgs aromāts.

Arī procedūra "Veselai mugurai" sniedz būtisku ieguldījumu veselībā. Muguras masāža ar rokām, ārstnieciskām ēteriskām eļļām, karsto lavas akmeņu aplikāciju uz Marmas punktiem, muskuļu piestiprinājumu vietām un papildus masāžu ar karstajiem akmeņiem vienas stundas garumā ļauj būtiski novērst sāpes un savilkumus. Sniedz brīnišķīgu labsajūtu un emocionālu mieru. Pēc procedūras vieglāk strādāt un arī domāt! Kā jau visām aktīvām procedūrām, arī šai ir savi ierobežojumi, piemēram, augsts asinsspiediens. Ir jākonsultējas un jāiepazīstas ar norādījumiem.

Travelnews.lv: Vai latvieši caurmērā taupa uz veselību vai pietiekami par sevi rūpējas?

Laina Traniņa: Latvietis ir lielisks klients, laipns un uzticams, taču krīzes periodā vairs ne visi var atļauties biežus apmeklējumus. Bieži izmanto procedūras vai pakalpojumus kā saņemtu dāvanu vai paši savā algas dienā uzdāvina sev prieku. Daudzi joprojām tikai mūža otrajā pusē iepazīst, ko nozīmē kvalitatīvas procedūras, masāžas, SPA salona vide. Citur pasaulē tā ir dzīves neatņemama sastāvdaļa.

Travelnews.lv: Ko novēlat lasītājiem Veselības nedēļā?

Laina Traniņa: Novēlu ticēt labajam, ticēt tam, ka mūsu valsts plauks un zels un mēs, tās iedzīvotāji, līdz ar viņu! Lai stipra veselība un labs noskaņojums!


Vairāk informācijas par salona pakalpojumiem www. aquavillaspa.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48069596sec.