Intervija: Ļaujies "lidojumam virs zemes" un brīnišķīgai sajūtu buķetei Park Spa

Pretī Kronvalda parkam atrodas Park Spa, kas ir pavisam cits parks... Tas ir parks, kur iespējams veldzēties, relaksēties un baudīt brīnišķīgu sajūtu un smaržu buķeti. Pavisam nesen Park Spa atzīmēja piecu gadu jubileju. Par Park Spa piedāvājumiem, sasniegumiem šo piecu gadu laikā, kā arī par turpmākajiem plāniem informēja Park Spa īpašnieks Gundars Melnalksnis.

Kopš uzņēmuma dibināšanas pagājuši jau pieci gadi. Kā uzņēmums attīstījies šo gadu laikā? Vai ir izdevies sasniegt pirms pieciem gadiem izvirzītos mērķus?

Gundars Melnalksnis: Jā, laiks paskrējis ļoti ātri. Šajā laikā uzņēmums piedzīvojis vairākas nozīmīgas pārmaiņas, kas ļāvis attīstīties un uzstādīt aizvien jaunus, augstākus mērķus. Viens no svarīgākajiem lēmumiem bija cenu politikas maiņa, kļūstot klientiem vieglāk saprotamiem, kā arī šajā laikā esam sapratuši, kā paplašināt pakalpojumu klāstu, būtiski nepalielinot ieguldītos resursus. Nemainīgs mērķis palicis mūsu darba kvalitāte. Uzņēmumā daudz laika veltām vienotai izpratnei par lielisku klientu apkalpošanu un procedūru kvalitāti. Klientu apkalpošanas standartu ievērošana ir viens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc klienti pie mums atgriežas atkal un atkal. Ļoti svarīgs ir arī mūsu personāls. Patiess prieks, ka kolēģi ir draudzīgi, atbalstoši un atsaucīgi. Es kā uzņēmuma vadītājs to ļoti novērtēju. Kadru mainība mums ir maza. Ja atskatos, kādi bijām pirms pieciem gadiem un kas izdevies šo piecu gadu laikā, varu teikt, ka esmu gandarīts.

Vai pieci gadi uzņēmumam ir kā atskaites punkts, lai sāktu, ko jaunu?

Gundars Melnalksnis: Pārmaiņas un jaunumu ieviešana notiek nemitīgi. Pēdējais jaunums, ko ieviesām, ir Āzijas eksotiskā BAMBOO masāža. Tā ir masāža ar dažāda izmēra bambusa nūjām un siltu eļļu. Sajūtas tiešām brīnišķīgas un neaprakstāmas. To izvēlas klienti, kas vēlas pamēģināt ko jaunu. Iesaku izbaudīt katram!

Šajā laikā ir arī procedūras, kuras vairs nepiedāvājam, bet prieks, ka vietā nāk jaunas. Kā ļoti veiksmīgu produktu esam izveidojuši īpašu katra mēneša piedāvājumu - atbilstoši sezonalitātei un mēnešu aktuālām tematikām. Šī ir arī draudzīga iespēja atnākt uz procedūrām un sevi palutināt cilvēkiem, kas ikdienā to dara retāk.

Pastāstiet par Park Spa piedāvājumiem! Kādus pakalpojumus un sajūtas klients var gūt, esot Park Spa?

Gundars Melnalksnis: Kā stāstu saviem darbiniekiem, mēs pārdodam sajūtas. Un patiesībā, ne vienmēr svarīgākais ir pakalpojuma nosaukums, bet gan sajūtas, kas klientu apņem, pie mums ienākot, bet, kas vēl svarīgāk, aizejot no mums. Tā kā salons nav liels, mums ir iespēja katru klientu sagaidīt ļoti personiski. Svarīgi ir pārzināt dažādus klientu apkalpošanas knifiņus, kas katram klientam ļauj justies īpašam. Tā kā pie mums pārsvarā nāk skandināvu tūristi, viņi ir priecīgi par mūsu administratoru labo angļu valodu un prasmi palīdzēt izvēlēties tieši viņiem piemērotākās procedūras. Vislielākais prieks par klientiem, kuri savā mūžā spa apmeklē pirmo reizi un jūtas nedroši. Tad ir īpaši svarīgi to sadzirdēt, iedrošināt uzticēties. Nav lielāka gandarījuma, kā sagaidīt klientu pēc procedūras un redzēt viņa bezgala laimīgo seju un "lidojumu virs zemes". Ir bijuši gadījumi, ka klienti pēc procedūras no laimes raud un apskauj administratoru.

Ja atgriežos pie Jūsu jautājuma par piedāvājumiem, tad no visām masāžām, pīlingiem un sejas procedūrām, gribētu izcelt vienu no pieprasītākajiem mūsu produktiem - Spa procedūru programmas pāriem. Tajās ietilpst dažādas ķermeņa procedūras, kā arī netraucēta atpūta privātā zonā ar tvaika pirti un relaksējošu vannu. Tas ir unikāls produkts arī ar to, cik man zināms, Rīgā nav citas vietas, kur viss piedāvājumu kopums pieejams pilnīgi privātā zonā.

Ar kādiem patīkamiem jaunumiem šobrīd pārsteidzat Park Spa klientus?

Gundars Melnalksnis: Mūsu darba politika ir būt elastīgiem un bieži sagādāt klientiem pārsteigumus. Pārsteigums var būt arī tas, ka klients saņem vairāk, kā gaidījis, vai ne? Mūsu pārsteigumi ir personīgi. Pēdējais, kas nāk prātā - sieva un vīrs svinēja pie mums savu piecdesmito kāzu jubileju. Par godu šim notikumam uzdāvinājām viņiem pārsteiguma dāvanu. Viņi bija ļoti priecīgi.

Pēdējie jaunumi no piedāvājumu klāsta ir divas jaunas SPA programmas - viena "Royal GOLD VIP" programma, kur procedūrās izmantots īsts 24 karātu zelts un "Austrumu Sultāna noslēpums", kas uzrunā klientus ar burvīgiem dienvidu aromātiem un neatstāj vienaldzīgu nevienu. Atnāciet un izbaudiet arī Jūs!

Lai klientiem būtu plašāks priekšstats par Park SPA atmosfēru, esam izveidojuši 360 grādu video panorāmu.

Trawelnews.lv lasītājiem novēlu, lai izdodas atrast laiku sevi palutināt un arī iepriecināt savus mīļos svētkos! Lai skaista un īpaša jums Valentīndiena!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.parkspa.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47485805sec.