Intervija: Wolmar – viesnīca sirds siltumam un ķermeņa skaistumam

Intervija: Wolmar – viesnīca sirds siltumam un ķermeņa skaistumam

Wolmar viesnīca pašā Valmieras centrā vilina garāmgājējus un garāmbraucējus paviesoties viesnīcas mājīgajās telpās, ieturēt maltīti, relaksēties pirtī un baseinā vai baudīt SPA kūres. Vairāk par jaunumiem viesnīcā pastāstīja Wolmar direktore Liāna Dance.

Kādus patīkamus jaunumus var sagaidīt viesnīcas Wolmar apmeklētāji? Vai šobrīd pieejami kādi īpašie piedāvājumi?

Liāna Dance: Tuvojoties mīlestības svētkiem – Valentīndienai, esam padomājuši par īpašām noskaņām un emocijām mūsu klientiem. Būs pārsteigumi viesnīcas numuros. Restorāna pavāri un bārmeņi iepriecinās ar saviem jaunumiem. Jau tagad intensīvi notiek atpūtas kompleksa ar tvaiku pirti un SPA baseinu rezervēšana, kur sveču gaismā un romantiskā gaisotnē palutināt savu ķermeni.

Lai veicinātu viesu apmeklējumu ne tikai viesnīcā, bet arī pilsētā, sadarbojamies ar citiem uzņēmējiem. Tikko tapis pavisam jauns piedāvājums SPA kūrei – Rožu labsajūtas rituāls. Joprojām sekmīga sadarbība notiek ar Valmieras teātri.

Ko jaunu piedāvā viesnīcas Wolmar restorāns – picērija Agnese? Vai pieejami kādi jauni ēdieni? Ar ko īpašas Wolmar picas?

Liāna Dance: Kā jau minēju, tikko tapusi jauna ēdienkarte "Sirds siltumam no šefpavāra" un dzērienu karte "Sirds siltumam no bāra". Drīzumā, nomainot mājas lapas dizainu, tiks publicēti visi restorāna piedāvājumi. Paralēli strādājam pie jaunās pavasara ēdienkartes. Mūsu firmas pica ir ar siera maliņām. Nodēvējām to par Wolmar picu. Pēc ceļojumiem pa Itāliju un citām Eiropas zemēm, esmu nonākusi pie atziņas, ka Latvijā ir visgardākās picas.

Kādas atpūtas iespējas Jūs ieteiktu viesnīcas Wolmar apmeklētājiem izmantot Valmierā? Ko jaunu piedāvā Valmieras teātris?

Liāna Dance: Ziemas sezonā iesaku aktīvi atpūsties – slidot, slēpot, nūjot vai vienkārši pastaigāties. Viesnīca "Wolmar" atrodas netālu no Gaujas, gar kuras krastiem ir skaistas pastaigu takas. Pēc pastaigas svaigā gaisā iesaku izbaudīt kādu no SPA kūrēm vai pasildīties pirtiņā. Valmiera ir aktīva pilsēta ar dažādiem kultūras pasākumiem – koncertiem un, protams, vietējā teātra izrādēm. Katru gadu teātris iepriecina ar vairākām pirmizrādēm. Esam sagatavojuši arī viesiem piedāvājumu "Dzīvē kā teātrī" ar izrādes apmeklējumu, gardām vakariņām restorānā, pirts pakalpojumiem un nakšņošanu.

Kuras ir aktuālākās procedūras Wolmar SPA? Vai ziemas sezonai pieejamas īpašas procedūras?

Liāna Dance: Ļoti labas sajūtas ir pēc tvaiku pirts un SPA baseina apmeklējuma, ko piedāvājam gan viesnīcas viesiem gan vietējiem iedzīvotājiem. Ķermenis ir pilns ar enerģiju un spēku jauniem darbiem.

Sadarbībā ar SPA salonu "Līga", ir izveidoti vairāki SPA kūres piedāvājumi. Pats aktuālākais ir pieminētais "Rožu labsajūtas rituāls".

Esiet laipni gaidīti Valmierā un viesnīcā Wolmar!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelwolmar.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49605608sec.