Intervija: Baltic Care alianse iepazīstina ar savu darbību Latvijā

Intervija: Baltic Care alianse iepazīstina ar savu darbību Latvijā

Baltic Care ir Latvijas vadošo veselības aprūpes privātklīniku alianse, kas efektīvi un profesionāli izveidos individuālu veselības aprūpes programmu ikvienam pacientam. Alianses klīnikās strādā Latvijas un Baltijas labākie medicīnas speciālisti. ES standartiem atbilstošas, modernas diagnostikas un ārstniecības metodes nodrošina Baltic Care klīniku medicīnas pakalpojumus atbilstošus augstiem medicīnas standartiem.

Vairāk par alianses darbību informē Baltic Care projektu vadītāja Zane Šteinberga. 

Pastāstiet par Baltic Care alianses darbību Latvijā! Ar ko tā nodarbojas?

Zane Šteinberga: Baltic Care alianse ir dibināta 2009. gadā ar mērķi apvienot labākās Latvijas klīnikas, lai vienoti popularizētu medicīnas tūrisma iespējas Latvijā, kā arī kopīgi strādātu pie kvalitātes standartiem, iesaistītos dažādās mārketinga aktivitātēs (starptautiskas izstādes, kontakbiržas), sadarbotos ar tādām iestādēm un organizācijām kā Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra, Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs, Live Rīga un citiem.

Kādus ieguvumus iegūst cilvēki, izvēloties tieši Baltic Care pakalpojumus?

Zane Šteinberga: Ja ārvalstu klients interesējas par medicīnas pakalpojumu saņemšanas iespējām Latvijā, griežoties Baltic Care ir iespējams saņemt informāciju par ļoti plašu pakalpojumu klāstu, sastādīt ārstēšanas plānu iekļaujot dažādu klīniku sniegtos pakalpojumus, kā arī pasūtīt papildu pakalpojumus – kā transfērs, nakšņošana, tulka pakalpojumi. Baltic Care alianses klīnikas garantē augstu kvalitātes un servisa līmeni.

Kas ir alianses speciālisti? Vai tie pārstāv medicīnas iestādes tikai Latvijā vai arī jau plašākā mērogā?

Zane Šteinberga: Baltic Care aliansē šobrīd ir apvienojušās 8 privātklīnikas – Veselības centrs 4, Medicīnas sabiedrība ARS, Gremošanas slimību klīnika Gastro, klīnika EGV, Dr. Jāņa Ģīļa plastikas ķirurģijas klīnika, Dr. Lūkina acu klīnika, Latvijas Amerikas Acu Centrs un Valtera protēžu laboratorija. Visas klīnikas atrodas Rīgā. Gandrīz visas alianses klīnikas Latvijā darbojas jau vismaz 15 gadus, šai laikā iemantojot atpazīstamību un labu reputāciju. Visas alianses klīnikas ir saņēmušas ISO sertifikātu. Klīniku vadošie speciālisti regulāri stažējas ārvalstīs, apmeklē dažādus seminārus, konferences, kā arī vairāki speciālisti paši veic citvalstu medicīnas darbinieku apmācības.

Kādus medicīnas pakalpojumus ārvalstu klientiem piedāvā alianses partneri?

Zane Šteinberga: Izpētot potenciālos mērķtirgus, katra klīnika ir izvērtējusi to pakalpojumu klāstu no sava kopējā piedāvājuma, kuru piedāvāt tieši ārvalstu pacientiem. Pieprasītākie medicīnas pakalpojumi ir zobārstniecība, redzes korekcija, plastikas ķirurģija (krūšu korekcija, deguna plastika u.c.), vēnu operācijas, neauglības ārstēšana un veselības stāvokļa diagnostika. Ja pakalpojuma sniegšanas laikā tiek atklāts, ka nepieciešami vēl kādas papildu manipulācijas vai izmeklēšana, ņemot vērā alianses partneru aptverto plašo pakalpojumu loku, ir iespējams operatīvi piesaistīt citus medicīnas pakalpojumu sniedzējus. Mūsu klīniku piedāvājums ļauj katram pacientam piemeklēt individuāli viņa vajadzībām piemērotāko risinājumu – piemēram, ir pieejami 6 dažādi vēnu operāciju veidi, un konsultācijas laikā ir iespējams piemeklēt gan pacienta veselības stāvoklim, gan finansiālajai situācijai atbilstošāko.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticcare.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14759207sec.