Intervija: restorāns - kokteiļbārs Martini's par ēdienkarti, dzīvespriecīgajām krāsām un saulrietu

Intervija: restorāns - kokteiļbārs Martini's par ēdienkarti, dzīvespriecīgajām krāsām un saulrietu

Travelnews.lv turpina iepazīstināt lasītājus ar dažādiem restorāniem visā Latvijā. Šoreiz sarunājāmies ar restorāna - kokteiļbāra MARTINI'S vadītāju Nadju Povari, kura pastāstīja gan par restorāna piedāvājumu, gan atpūtas iespējām, gan radīto atmosfēru un draudzīgo kolektīvu.

Kā radies restorāna – kokteiļbāra MARTINI'S nosaukums? Vai par godu slavenajam dzērienam?

Nadja Povare: Nosaukums tiešām radies par godu slavenajam dzērienu zīmolam Martini, pielāgojot to mūsu mentalitātei, pamainījās tikai vārda izskaņa. Arī MARTINI'S interjers, ko savulaik veidojies pazīstamais arhitekts A. Sīlis, jau vairāk kā 10 gadus piesaista apmeklētāju uzmanību ar dzīvespriecīgām krāsām un iracionālām formām, kas ieturētas Martini zīmola un 60. gadu puķu bērnu stilā.

Ar ko restorāns – kokteiļbārs MARTINI'S atšķiras no citiem restorāniem Mārupē un Rīgā?

Nadja Povare: Nemitīgi strādājam pie tā, lai klientiem varētu piedāvāt ko jaunu, jo nav jau noslēpums, ka konkurence šajā jomā ir liela. MARTINI'S noteikti atšķiras ar vairākām būtiskām un apmeklētājam nozīmīgām lietām:   

- Gardu un izsmalcinātu ēdienkarti;  

- Vienu no plašākajiem kokteiļu klāstiem Rīgā – 85 krāsaini kokteiļi;   

- Bāra un virtuves darba laiks noteikti ir ilgāks kā citur;  

- Kopš šīs vasaras piedāvājam nobaudīt MARTINI'S īpašo ūdenspīpi;

- Pie Martini’s var ērti piekļūt, ir bezmakas apsargāta stāvvieta;   

- Šī vieta ir piemērota gan privātām ballītēm, gan korporatīviem pasākumiem;   

- Vasaras sezonā piedāvājam baudīt dzīvo mūziku un saulrietu, atpūšoties uz terases.

Tās ir tikai dažas no galvenajām priekšrocībām, protams, tam visam papildus klāt vienmēr ir patīkama atmosfēra, profesionāla apkalpošana, kā arī individuāla pieeja ikvienam apmeklētājam.

Lielisks ēdiens, patīkama atmosfēra un profesionāls kolektīvs raksturo katru uzņēmumu. Kā Jūs raksturotu ēdienu, atmosfēru un kolektīvu restorānā – kokteiļbārā MARTINI'S?

Nadja Povare: Jā, šīs lietas noteikti ir kā vizītkarte jebkuram uzņēmumam, tāpēc arī mēs cenšamies, lai kopumā tās radītu vēlmi pie mums atgriezties atkal un atkal!  Ēdiens ir ļoti gards un izsmalcināts, kura pagatavošanai izvēlamies tikai kvalitatīvus  produktus no Latvijas labākajiem piegādātājiem. Šefpavārs nepārtraukti strādā pie jaunām garšu niansēm, lai apmierinātu jebkura klienta vēlmes. Atmosfēra ir nepiespiesta un patīkama, ja Jūs vēlaties paslēpties no pilsētas burzmas, vai arī savā draugu, ģimenes lokā netraucēti parunāties, tad šī noteikti būs īstā vietā, kur to varat izbaudīt. Kolektīvs ir profesionāls un draudzīgs. Augstu novērtējam savu darbinieku iesaistīšanos biznesā, viņu idejas vienmēr tiek uzklausītas, jo tieši paši darbinieki ikdienā vislabāk redz, ko varbūt vajadzētu pamainīt vai uzlabot.

Pastāstiet par publiskajiem pasākumiem, kas tiek rīkoti MARTINI'S! Kad tie tiek rīkoti?

Nadja Povare: Tieši šovasar vairāk esam sākuši domāt par publiskiem pasākumiem, piedāvājot bāra apmeklētājiem izbaudīt dzīvās mūzikas skanējumu. Pagājušajā sestdienā, 13. jūlijā, MARTINI'S telpas ar fantastisku saksofona spēli piepildīja Jānis Danēvičs sadarbībā ar DJ Uvis. Vakars tika aizvadīts burvīgā noskaņā, ikviens no apmeklētājiem tajā varēja atrast ko sev piemērotu, vai nu ieklausīties mūzikas skanējumā, netraucēti parunāties ar sen neredzētiem draugiem, vai arī remdināt savu izsalkumu ar gardu maltīti. Saņemot pozitīvās atsauksmes par aizvadīto nedēļas nogali, vasarā šādus pasākumus plānojam rīkot katru sestdienu.

Novēlējums lieliskai vasarai Travelnews.lv lasītājiem!

Nadja Povare: Iedomājieties šādu situāciju – pēc garas darba dienas Jūs atrodaties pilnīgā miera oāzē, Jums tiek pasniegts gards ēdiens un klāt atspirdzinošs dzēriens, tālumā Jūs varat vērot saulrietu. Pēc maltītes Jūs izvēlaties  nobaudīt vēl  ūdenspīpi ar savu iecienīto aromātu, klāt pasūtot vasaras top kokteili HUGO... Lūk, šādus mirkļus vasarā mēs novēlam izbaudīt ikvienam Travelnews.lv lasītājam restorānā - kokteiļbārā MARTINI'S. Lai Jums izdevusies vasara un gaidām ciemos!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.martinis.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59776211sec.