Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Restorāns Granāts atrodas pašā kūrortpilsētas Jūrmalas sākumā - tieši pretī Līvu Akvaparkam, proti, Viestura ielā 31. Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv lūkoja, ko vairāk uzzināt par restorānu ar tik sulīgu nosaukumu - Granāts. Vairāk stāsta restorāna Granāts direktore Inga Jakstaite.

Kā radies restorāna Granāts nosaukums?

Inga Jakstaite: Restorāna Granāts nosaukums radies no sulīgā granātaugļa nosaukuma, kas ietver sevī, krāsu, prieku, omulību un viesmīlību. Tieši tāds ir arī restorāns Granāts.

Ar ko restorāns Granāts atšķiras no citiem restorāniem Jūrmalā?

Inga Jakstaite: Pirmkārt, ar atrašanās vietu, kura nav kā ierasts Jomas ielā vai pie pašas jūras - atrodamies tieši iebraucot Jūrmalā pie Lielupes. Otrkārt, Granāts ir vesels komplekss, kas sevī ietver gan restorānu, kur var pamielot savas garšas kārpiņas ar ēdieniem no dažādam tautu virtuvēm, ieskaitot atsevišķu zivju ēdienkarti un sezonas piedāvājumus, gan bērnu rotaļu laukumu un divas terases, kur var atpūsties kopā ar bērniem un izbaudīt romantiku, gan automazgātuvi, kurā auto nomazgās ar jaunākajām Nano tehnoloģijām.

Kā Jūs raksturotu ēdienu, atmosfēru un kolektīvu restorānā Granāts?

Inga Jakstaite: Restorāna Granāts kolektīvs, atmosfēra un ēdiens ir tiešs granātaugļa raksturojums - spilgts, sulīgs, ar izteiktu garšu, aicinošs, to var izbaudīt – ne aprakstīt.

Pastāstiet par restorāna šefpavāru! Kur šefpavārs guvis pieredzi un ar ko pārsteidz restorāna apmeklētājus?

Inga Jakstaite: Restorāna Granāts šefpavārs Vladislavs Iļjins prasmīgi apvieno autentisko Austrumu un klasisko Eiropas virtuvi. Veltot 25 gadus no savas dzīves kulinārijas mākslai, viņš pārzina labākos Eiropas ēdienu recepšu noslēpumus.

Uzbeku virtuves tradīcijas Vladislavs pārņēma tieši no tās nesējiem. Taškentas vizītes laikā viņam bija lieliska iespēja nobaudīt brīnišķīgus, mums neierastus ēdienus, kā arī uzzināt, kā gatavot īstu uzbeku plovu un citus nacionālos ēdienus. Tagad Vladislavs sniedz iespēju ikvienam restorāna Granāts klientam nobaudīt ēdienus, kuri pagatavoti pēc unikālām receptēm no Uzbekistānas.

"Es lielu uzmanību pievēršu produktu svaigumam un kvalitātei. Sākotnēji ēdienam ir jābūt veselīgam un tikai pēc tam garšīgam. Daži uzbeku virtuves ingredienti ir neaizstājami - garšvielas, rīsi vai žāvēti augļi, tāpēc ir produkti, kurus es pasūtu no Taškentas.Šeit mūsdienīgums un tradīcijas apvienojas gan ēdienos un to gatavošanas tehnoloģijās, gan interjerā. Restorāna Granāts koncepcija un interjers to spilgti atspoguļo. Ērti dīvāni un klātie galdi, pieklusinātas gaismas, nojume, plašā terase - tas viss rada mājīgu atmosfēru, kas ir piemērota vieta gan biznesa pārrunām, gan romantiskai satikšanās reizei," vēsta Granāts šefpavārs.

Novēlējums lieliskai vasarai Travelnews.lv lasītājiem!

Inga Jakstaite: Atnākt un novērtēt..... :)

Vairāk informācijas interneta vietnē www.granats.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50187492sec.