Aqua Villa SPA ģenerāldirektore Laina Traniņa par sievišķību biznesā, valstī pirmajiem solārijiem un SPA

Aqua Villa SPA ģenerāldirektore Laina Traniņa par sievišķību biznesā, valstī pirmajiem solārijiem un SPA

Vienā no visskaistākajiem, senatnes ieskautajiem Vecrīgas kvartāliem starp Doma un Strēlnieku laukumiem, ielā ar īpašu vēsturi – Tirgoņu ielā atrodas Boutique stila Dienas SPA Aqua Villa. Uzņēmumu vada uzņēmīgā, smaidošā un pozitīvi noskaņotā Laina Traniņa. Tuvojoties Sieviešu dienai, uz sarunu aicinājām tieši viņu, jo kas gan var būt sievišķīgāk par savu un citu sieviešu sapņu piepildīšanu, strādājot Latvijā pirmajā Dienas SPA.

Sarunas laikā Laina Traniņa atklāja divus interesantus faktus, kas katrai skaistumu cienošai sievietei šķitīs vērā ņemami. Proti, Lainas vadībā deviņdesmito gadu sākumā tika piedāvāti pirmie sauļošanas pakalpojumi solārijos. Bet pirms 14 gadiem Laina atvēra Aqua Villa SPA, kas tajā laikā bija pirmais Dienas SPA valstī. Laina atceras, kā toreiz cilvēki nākuši salonā un interesējušies, kas tas SPA vispār ir, jo reti kurš zināja par SPA piedāvātajām iespējām. "Skaistumkopšanas jomā esmu jau 22 gadus. Viss sākās Vācijā, kur pirmo reizi uzzināju par solārijiem. Vēlāk jau Latvijā atvēru pirmo solāriju salonu, kas izraisīja ķēdes reakciju - parādījās viens solāriju salons aiz otra. 1997. gadā devos studēt estētisko medicīnu uz Birmingemu Lielbritanijā. Pēc tam atvēru klīniku estētiskā skaistuma uzlabošanai. Bet vēlāk atvērās Aqua Villa SPA, kur pamats ir kvalitatīva kosmētika un darbs ar rokām. Paralēli vēl ieguvu zināšanas Rīgas Kosmetoloģijas skolā."

Laina Traniņa agrāk darbam likusi vienādības zīmi ar hobijs. Bet šobrīd to sauc par hobijbiznesu. "Skaistumkopšanas bizness prasa lielus finansiālos ieguldījumus, bet to atsver skaistumkopšanas brīnišķīgais process un klientu pateicības vārdi. Tieši apmierināti un smaidīgi klienti ir lielākais prieks skaistumkopšanas jomā," atzīst Laina. Viņa norāda, ka ārzemnieki īpaši cenšas pateikties par procedūru un izsaka savas sajūtas un pateicības vārdus. "Patiesi priecīga esmu pēc ārstnieciskajām procedūrām, kad rezultāts ir acīmredzmams - klientiem uzlabojusies gan veselība, gan garastāvoklis. Priecājos arī ieraugot katru klientu, kurš pie mums atgriežas atkal un atkal."

Laime biznesā Lainas vārdiem ir arī uzticami, zinoši un lojāli darbinieki. Viņa norāda, ka biznesā pats svarīgākais ir laba komanda. "Ir labi nostāvējušies vīni, kas neļauj vilties, tāpat ir labi darbinieki, kuri strādā sajūtu līmenī. Šādi darbinieki attieksmi un cieņu savam uzņēmumam spēj parādīt ar darbu. Šādā gadījuma nav nepieciešams sarunāties "Jūs" līmenī, viss tiek pateikts ar teicami izpildītu darbu."

Lai gan bieži vien sievietes cenšas būt ideālas visā - darbā, mājās, ģimenē, ne vienmēr lielajā dzīves skrējienā tas izdodas. Kā atgādina Laina, pareizs ir teiciens "kas nemāk pareizi strādāt, tas nemāk pareizi atpūsties". "Iemācoties pareizi strādāt un saplānot savu laiku, spēsim atrast laiku arī atpūtai un sevis lutināšanai," spriež Laina. Lai gan viņai pašai tas ne vienmēr izdodas, tomēr laiku ceļošanai, atpūtai dabā, kino un teātra apmeklējumam Laina cenšās vienmēr atlicināt. Ja visu iepriekšminēto var baudīt kopā ar savu dzīves draugu, tad ir vēl lielāka laime, kas ir prieku nesoša jau 33 gadus. "Iemācīsimies strādāt un atpūsties, būsim laimīgi, nesīsim gaismu un labestību! Un daudz, daudz prieka!" sarunas nobeigumā vēl Aqua Villa SPA ģenerāldirektore.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3585422sec.