Intervija: Gural Premiere Hotels & Resorts tic Latvijas tirgum

Intervija: Gural Premiere Hotels & Resorts tic Latvijas tirgum

Jau piekto gadu tūrisma izstādē "Balttour 2015" varēja iepazīties ar Turcijas viesnīcu Gural Premier Hotels & Resorts. Šogad viesnīca ceļotgribētājus un tūrisma nozares profesionāļus uzņēma grezni baltajā stendā, dāvājot iepazīšanās materiālus un piemiņas suvenīrus – krūzītes ar ziliem ziedu ornamentiem.

Gural Premier Hotels & Resorts ir apbalvots ar vairākiem sertifikātiem, turklāt vairākus gadus pēc kārtas ir saņēmis apstiprinājumus kā luksus kūrorts Eiropā. Kūrortam pieder divas viesnīcas, viena Turcijas pilsētā Belekā, otra Tekirovā.

Lai uzzinātu, kāpēc Gural Premier Hotels & Resorts piedalās izstādē un, ko kūrorts piedāvā atpūtniekiem, tikos uz sarunu ar viesnīcas ģenerālmenedžeri Atalay Arslan.

Vai varat pastāstīt par Gural Premier Hotels & Resorts ?

Gural Premier Hotels & Resorts savu darbību sāka 2010.gadā – kad kompānijai, kas darbojās vairāk nekā 20 gadus, izveidojām jaunu brendu, ko apvij luksus un kvalitāte. Mums ir divas viesnīcas – Gural Premier Belek, otra Gural Premiere Tekirova.  Jau vairākus gadus iegūstam balvas kā labākā luksus viesnīca, pagājušajā gadā ieguvām apbalvojumu kā labākais luksus kūrorts.

Kāpēc prezentējat viesnīcu Baltijas tūrisma izstādē?

Jau piecus gadus mums ir klienti no Baltijas valstīm. Mēs esam ļoti slaveni arī citās Eiropas valstīs. Mēs ticam Latvijas tirgum.

Pastāstiet par Gural Premier Hotels & Resorts klientiem? Kādās kategorijās tie iedalās?

Mūsu klienti nāk no dažādām valstīm, kas pārsvarā ir ģimenes. Viesnīcās ir liels ūdens atrakciju parks, bērnu klubiņš, kas strādā no 10:00 rītā līdz 23:00 vakarā, kur vecāki bez raizēm var atstāt savus bērnus mūsu viesnīcas animatoriem. Mūsu viesnīcās ir arī ļoti skaisti SPA centri, kuri jau četrus gadus saņem luksus klases apbalvojumus. Mēs vēlamies aptvert arī jaunu cilvēku tūristu kategoriju. Viņiem rekomendējam sporta aktivitātes.Turklāt pie mums strādā 100 animatori, kas garantēs jautrību un aktivitāti. Katru vakaru notiek krāšņi un interesanti šovi. Arī vecāka gada gājuma cilvēkiem mūsu viesnīca garantē labu atpūtu. 

Kādas ir kūrorta cenas?

Protams mēs neesam lēta viesnīca, taču cenā tiek garantēta kvalitāte. Mēs nepārtraukti attīstamies, piemēram, pārbūvējam Gural Premier Belek, ieguldot vairāk nekā 15 mijonus dolāru, veidojot to tuvāk Gural Premier Tekirova luksus stilam.

Kāds ir jūsu priekšstats par tūristiem no Latvijas?

Ir uzskats, ka tūristi no Latvijas nevar atļauties piecu zvaigžņu viesnīcu, tāpēc vēlreiz uzsveru, ka mums ir ļoti daudz klienti no Latvijas, tas nozīmē, ka viņiem patīk Turcija un viņi novērtē augstas kvalitātes viesnīcu, kāda ir Gural Premier Hotels & Resorts.

Ko jūs vēlaties teikt Travelnews.lv lasītājiem?

Jūs varat mums uzticēties, mēs spējam piedāvāt labas brīvdienas un lielisku viesnīcu. Atbraucot brīvdienās uz Gural Premier Hotels & Resorts, jūs atklāsiet savu sapņu viesnīcu.

Gural Premier Belek









Gural Premiere Tekirova

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42139506sec.