AKTUĀLA INTERVIJA ar Hotel Eiropa direktori Inesi Jankovsku par svinību un korporatīvo pasākumu iespējām Jūrmalā

AKTUĀLA INTERVIJA ar Hotel Eiropa direktori Inesi Jankovsku par svinību un korporatīvo pasākumu iespējām Jūrmalā

Tuvojas svētku laiks, tādēļ Travelnews.lv jautāja Hotel Eiropa vadītajai Inesei Jankovskai par svinību iespējām viesnīcā Jūrmalā.


Travelnews.lv: Ikviens savas svinības vēlas īpašas un neaizmirstamas. Ko Hotel Eiropa var piedāvāt, lai svinības būtu izdevušās?

Inese Jankovska: Lai svinības būtu īpašas un neaizmirstamas, svarīgi ir visu saplānot, atrast ideālo vietu, izdomāt vakara tematiku, izvēlēties vakara vadītāju, izstrādāt vakara programmu un izvērtēt ēdienkartes iespējas. Viesnīca Hotel Eiropa ir ideāli piemērota, jo mēs piedāvājam lielisku atrašanās vietu, nevainojamu ēdienkarti, komfortablus numurus un profesionālu servisu, kas, savukārt, ir lielākā daļa no neaizmirstama pasākuma plāna.

Travelnews.lv: Cik daudz viesus spēj uzņemt viesnīcas restorāns? Vai ēdināšana notiek tikai restorānā vai arī kādās citās telpās?

Inese Jankovska: Mēs piedāvājam vairākas telpas pasākumu un ballīšu rīkošanai. Pasākumiem līdz piecdesmit personām ideāli derēs restorāns mūsu galvenajā korpusā, Jūras ielā 56. Šeit ir gan četrdesmit komfortabli numuri viesu izmitināšanai, gan atpūtas komplekss, ko viesi bieži izmanto pēc pasākuma, no rīta, lai atgūtu spēkus un mundrumu. Atpūtas kompleksā var ne tikai apmeklēt saunu un džakuzī, kas palīdzēs atslābināties un atjaunos enerģiju, bet arī izmantot piedāvātas SPA procedūras. Ja viesi vēlas ko īpašu un grandiozu, mēs piedāvājam izīrēt restorānu mūsu Deluxe korpusā, kas atrodas Jomas ielā, kur dāvanā mēs piedāvājam arī septiņus ekskluzīvus numurus. Restorāna ietilpība ir līdz sešdesmit personām un interesanti ir tas, ka Jūs uz vienu dienu varat iejusties restorāna un viesnīcas īpašnieka ādā, un sarīkot vēl nebijušu ballīti pēc saviem ieskatiem.

Travelnews.lv: Kā notiek ēdienkartes saskaņošana? Vai jūs piedāvājat gatavus komplektus izvēlei, vai viesiem ir iespēja pašiem izvēlēties katru ēdienu un dzērienu?Inese Jankovska: Lai viesiem būtu vieglāk, mēs piedāvājam gatavus banketa ēdienkartes variantus, bet, katram ir iespēja izteikt savas domas un vēlmes, 90 procentos pasūtījumu tiek ieviestas korekcijas, atkarībā no viesu gastronomiskajām vēlmēm un esoša budžeta.

Travelnews.lv: Kā ir ar papildus aktivitātēm viesiem? Vai tie var baudīt atpūtu arī viesnīcas atpūtas kompleksā?

Inese Jankovska: Noteikti! Kā jau minēju, mūsu relaksācijas centrs ir ideāla vieta rītam pēc pasākuma. Viesi izmanto ne tikai saunu un džakuzī, bet izvēlas arī mūsu SPA procedūras, kas mazina nogurumu un sniedz viegluma un svaiguma sajūtu, vīrieši biežāk izvēlas visa veida masāžas, bet sievietes – talasoterapijas un kosmetoloģijas procedūras.

Travelnews.lv: Vai viesnīca piedāvā arī kādus pakalpojumus svinību programmas sagatavošanā?

Inese Jankovska: Iepriekš izstrādāti pakalpojumi kā tādi nav, bet mēs esam vienmēr atvērti un esam gatavi pilnveidot jebkuru pasākumu pēc viesu vēlmēm.

Travelnews.lv: Cik cilvēkus spējat izguldīt, ja ir tāda nepieciešamība?

Inese Jankovska: Pēc pieredzes, šī opcija ir ārkārtīgi pieprasīta, jo bieži pasākumi ilgst līdz vēlai naktij un tas ļauj viesiem nedomāt par nakts transportu.  Galvenajā korpusā, Jūras ielā 56 ir četrdesmit dažādu kategoriju numuri, kur varam izguldīt līdz simts personām. Deluxe korpusā - Jomas ielā 76 - ir septiņi ekskluzīvi numuri, kur var palikt pa nakti līdz piecpadsmit personām. Svinību un pasākumu organizētajiem mēs piedāvājam gan numurus, gan visus papildus pakalpojumus par īpašām cenām.

Travelnews.lv: Cik ilgu laiku pirms plānotā pasākuma vajadzētu rezervēt vietu svinībām jūsu viesnīcā? Cik laika jāplāno ēdienkartes un telpu noformējuma saskaņošanai?

Inese Jankovska: Parasti, ja viesi jautā par termiņiem, es atbildu, ka izvēlētais datums,  jārezervē savlaicīgi, lai nenāktos vilties, ka datums jau aizņemts. Ēdienkarti mēs sastādām divas līdz četras nedēļas pirms pasākuma, kā arī izrunājām telpas noformējumu, lai būtu iespējams visu saplānot laicīgi.

Travelnews.lv: Kurš mēnesis pašlaik ir visaizņemtākais ar privātajām svinībām Hotel Eiropa? Vai vēl ir iespējams rezervēt vietu svinībām decembrī?

Inese Jankovska: Vasaras mēneši parasti ir visaizņemtākie ar privātām svinībām. Decembrī jau ir rezervācijas, jo tas ir svētku mēnesis, bet vēl ir pieejami datumi, tāpēc plānojiet laicīgi, lai paspētu.

Travelnews.lv: Tagad jau tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Vai ir kādi īpašie piedāvājumi svinību un korporatīvo pasākumu organizēšanai?

Inese Jankovska: Jā, šogad mēs piedāvājam ko īpašu. Mēs izstrādājam brīnišķīgo piedāvājumu ideālam pasākumam – es to jau pieminēju. Tagad Jūs varat rezervēt visu restorānu kopā ar viesnīcu Deluxe, kas iekļauj septiņus ekskluzīvus apartamentus, tikai par 700,- EUR! Jūs varēsiet iejusties viesnīcas īpašnieka lomā un noorganizēt vēl nebijušu ballīti. Pēc pieprasījuma mēs izstrādāsim Austrumu vai Eiropas virtuves ēdienkarti, kā arī varēsim piedāvāt viesmīļu apkalpošanu. Šis piedāvājums jau ir diezgan pieprasīts, bet, tā kā tas ir spēkā līdz 01.03.2016 - jūs vēl varat paspēt!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65379381sec.