Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» apceļo Turciju. Sestā diena jeb mūsu viesnīca

Brīnišķīgais ceļojums strauji un nenovēršami tuvojas noslēgumam. Pēdējā diena, kad var izbaudīt Turcijas sauli un Vidusjūras vilinājumu. Jā, arī Latvijā ir karsti, taču ūdens temperatūra Baltijas jūrā noteikti nesasniedz to temperatūru, kāda tā ir Vidusjūrā, Turcijas piekrastē. Gluži kā piens, teiktu latvieši.

Šī bija diena, kad iepazinām “Xanadu Resort Belek” – High Quality. Šajā viesnīcā esam jau pavadījuši piecas naktis, tādēļ priekšstats par šo viesnīcu jau šajā laikā radies.

Viesnīca, lai gan celta gana sen, atbilst augstākajām prasībām. Protams, tas nav “Maxx Royal”, bet tīrības, komforta un laba ēdiena cienītājiem šeit patīk. Standarta istabiņas ir gana plašas un ērtas, tīrība ir augstā līmenī. Istabiņā ir arī viss nepieciešamais – dušas želeja, šampūns, ķermeņa losjons. Pašiem ir iespēja jebkurā brīdī pagatavot kafiju vai tēju, minibārs, kurā pārsvarā ir atspirdzinoši dzērieni un alus, ir bez papildus samaksas. Un vienmēr pa rokai vēss ūdens, kas karstumā ir gana svarīgi.

Istabiņu interjers ir pārdomāts, gultas ērtas (tiem, kuriem patīk mīkstie matrači gan būs vilšanās – matracis ir gana ciets, toties nav izgulēts, un mugurai patiešām ir ērti). Katrā istabiņā ir balkons, kas gan nav ļoti liels, toties gana ērts un parocīgs, un visur paveras brīnišķīgs skats, jo viesnīcas teritorija ir gana liela un zaļa un, protams, sakopta.

Ēdiena izvēle ir gana plaša gan ierastajā restorānā, gan arī a la carte restorānos, no kuriem daži viesiem apmeklējami bez papildus maksas, tikai iepriekš jārezervē galdiņš. Īpaši var uzteikt plašo jūras velšu sortimentu – sen nebija baudīti tik gardi astoņkāji, garneles un zivis, kā arī grila meistari ir uzdevuma augstumos. Plašs ir arī dārzeņu un augļu sortiments, tā kā katrs var baudīt to, ko vēlas.

Gan pludmalē, gan pie baseina ir pieejami bāri, kuros dienas laikā var dabūt arī uzkodas – tas tiem, kuri nevēlas doties tālu no saules pelžu vietas.

Apkalpojošais personāls ir ļoti laipns un izpalīdzīgs, vismaz 99% gadījumu. To 1% atstāsim uz sliktu omu.

Noteikti jāuzslavē izklaides iespējas – katru vakaru ir kāds pasākums, pārsvarā dzīvā mūzika, kā arī dažādi uzvedumi, kuru kvalitāti tiešām var raksturot kā “High Class”. Arī bērniem šeit ir gana daudz izklaižu.

Taču, kā jau katrā viesnīcā, arī šajā ir iespējams atrast kādu mīnusu, taču uz daudzajiem plusiem to ir gaužām maz. Proti, interneta kvalitāte. Ļoti iespējams, ka šobrīd viesnīcā ir pārāk daudz viesu, un visi kā negudri izmanto bezmaksas Wi-Fi. Brīžiem signāls pazūd un, diemžēl, Travelnews.lv vajadzībām tas ir pārāk lēns. Protams, šī ir atpūtas viesnīca un internets 99% klientu ir nepieciešams vien elementārai saziņai un sociālajiem tīkliem, nevis darbam, tomēr vēlme būtu, lai tas būtu ātrāks.

Vienu vakaru interneta signāls pazuda. Personāls centās problēmu atrisināt, taču tas prasīja vairākas stundas, tomēr gala beigās naktī atkal bija iespējams, lai arī lēni, tomēr pastrādāt. Tai pat laikā jānorāda, ka Wi-Fi tiek nodrošināts ne tikai galvenajā ēkā, bet arī pludmalē un pie baseina.

Katrā ziņā šī ir viesnīca, kurā gribētos atriezties. Šeit sev tīkamas nodarbes atradīs gan lieli, gan mazi. Par bērniem te ir īpašas rūpes – ne tikai izklaides, bet arī īpaši, bērniem tīkami ēdieni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.37818313sec.