Ceļojuma dienasgrāmata: Par savām tiesībām jāmāk pastāvēt

Tūroperatora “Travel Art LV” valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa tūrismā strādā jau ļoti daudzus gadus, un ir strādājusi arī kā “Novatours” pārstāve Kanāriju salās pirms ļoti daudz gadiem, taču pati atpūtas ceļojumā, izmantojot tūroperatora piedāvājumus, devusies pirmo reizi. Uz Ēģipti, Šarm El Šeihu. Un kopā ar trim bērniem. Inese Krūmiņa dalās savos iespaidos par ceļojumu.

Devītā ceļojuma diena - pati garākā! Visa priekšpusdiena vēl saulītē, siltumā un baseinos! Kārtīgi paēdam, sacienājamies saldējumus un kokteilīšus. Viesnīca mēģina 'aizmirst', ka ir apsolījusi mums “Late checkout” par pirmās dienas neērtībām. To es neļauju, skaļi un skaidri savu nostāju paužot pie recepcijas.

Bērni mani velk nost, viņiem konflikti nepatīk. Vēlāk viņiem izskaidroju, ka tā diemžēl ir arī tūrisma biznesa sastāvdaļa. Diemžēl bieži ir gadījies šādi 'izsist' no vietējiem pakalpojumu sniedzējiem arī Eiropā to, kas mūsu klientiem pienākas, kas ir sarunāts, par ko ir samaksāts. Pēc piecām minūtēm arī mūsu viesnīcas menedžeris piekrīt, ka “Late chekout” mums pienākas

. Tā nu uz lidostu dodamies tikai 17:00. Esam divas stundas pirms lidojuma, un visu šo laiku pavadām četrās dažādās drošības un pasu pārbaudes rindās. Visgarākā rinda ir pie drošībnieces/sievietes (nepārprotiet - rindā tikai sievietes).

Te mana meita iepazīst mūsu kaimiņvalsts kultūru, kad trīs cilvēki pirms mūsu kārtas sāk vilkt nost jakas un kurpes (esam rindà nostāvējušas apmēram 25 minūtes), bariņš šīs valsts sieviešu mēģina tikt bez rindas, piedevām viņām vēlāks reiss nekā mums. Sākumā Mare stāvēja ar lielām izbrīna pilnām acīm nekustīgi, bet tad palīdzēja nobloķēt pieeju pie drošībnieces, lai tiekam pie pārbaudes..

Lai nu kā - ceļojums māca daudz ko...

Lidojums mājup 5piecas stundas, brauciens ar auto no Viļņas ap četrām stundām, un esam pie savām dzeltenajām mārtiņrozēm! Tik skaisti!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51084089sec.