Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Kur visjautrāk apmesties

Ceturtā ceļojuma diena jeb trešā darbadiena sākās ļoti agri – mums, tūroperatora organizētajai infotūrei, kas apskata Hurgadu, Ēģipti, nācās ļoti agri celties, jo šajā dienā mēs mainījām mājvietu – no viesmīlīgās “Desert Rose Resor” pārcēlāmies uz prestižo “Baron Palace” Sahl Hasheesh rajonā. Bet starplaikā apskatījās septiņas viesnīcas, kuras nebūt nelika par sevi vilties.

Ēģiptē pamazām iestājas ziemas sezona – vakari kļūst aizvien vēsāki un vējaināki. Toties dienas laiks vēl joprojām lutina ar gana siltu saulīti – gaiss iesilst līdz pat 32 grādiem.

Šādā vasarīgā noskaņā arī viesnīcas aplūkojas daudz jaukākā noskaņojumā, turklāt redzot, kā atpūtnieki atpūšas šobrīd pārpildītās viesnīcās.

Jā, viesnīcas tiešām šobrīd ir tūristu pārpildītas – pat dārgākajās ir vairāk nekā 90% piepildījums. Turklāt kontingents ir visdažādākais, bet, kā norāda viesnīcās, šajā sezonā ir krietni mazāk krievu un ukraiņu, nekā tas ir bijis iepriekš.

Vakara noslēgumā mums bija vienreizēja iespēja apmeklēt šovu “Neverland” – krāšņu izrādi, kas ilgst teju trīs stundas, un visiem, kuri atpūšas “Albatros” un “Pickalbatros” ķēdes viesnīcās ir iekļauta cenā. Bet par to plašāk pastāstīšu vēlāk, jau pēc atgriešanās Latvijā.

Travelnews.lv un “Coral Travel” aģentu infotūres trešā diena skaitļos:

Nostaigāti 12364 soļi

Izdzertas piecas glāzes sulas un trīs tases kafijas.

Travelnews.lv ieteikums par viesnīcām:

Trešajā darbadienā apskatījās septiņas viesnīcas, un šoreiz atkal gribētos izcelt divas.

“Albatros Aqua Blu Resort Hurghada” 4* - šī viesnīca ir īpaši piemērota tiem, kuriem patīk burziņi. Proti, šajā viesnīcā, kas atrodas otrajā līnijā, un tas nozīmē, ka uz pludmali ir jābrauc ar bezmaksas busiņu, ir ļoti laba animācija. Pat dienas laikā pie pults darbojas dīdžejs, izvēloties tik ritmisku mūziku, ka kājas pašas sāk cilāties deju ritmos. Šajā viesnīcā ir arī akvaparks, kurš gan nav tik liels un plašs, taču gana atraktīvs. Turklāt pat tiem, kuri nevēlas plunčāties, ir iespējas labi izvingroties un izdancoties. Kvalitātes ziņā stabilas 4*!

“Rixos Premium Magawish” 5* - tiem, kuri zina, ko nozīmē “Rixos” ķēdes viesnīcas, daudz nav jāpaskaidro! Jau fakts, ka tā ir uzcelta vien 2021 gadā, tās teritorija ir teju tikpat liela kā daža laba Latvijas mazpilsēta, un viesnīcā nav standarta numuriņu, bet zemākā kategorija ir “suite” numuri, ir ievērības cienīgs fakts! Turklāt šajā naktsmītnē ir ekskluzīva iespēja iepazīties ar zirgiem! Jā, nav lēts prieks, bet ir tā vērts!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62162399sec.