Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» atpūšas Hurgadā. Baudām atpūtnieku dzīvi

Vai zināt, kā smaržo laime? Pēc jūras brīzes, saules stariem un aromātiskas kafijas. Tā vismaz ir man, un ceļojuma sestajā dienā bija iespēja izbaudīt īstu brīvdienu.

Daļa no mūsu infotūres dalībniekiem nolēma brīvdienu pavadīt, iepazīstot Ēģiptes vēsturi un kultūru, dodoties ekskursijā uz Luksoru. Daļa – palikt tepat “Baron Palace Sahl Hasheesh” un izbaudīt atpūtnieku dzīvi. Travenews.lv šoreiz piederēja pie laiskajiem atpūtniekiem.

Beidzot bija iespēja aiziet līdz jūrai. Ūdens patīkami silts un kristāldzidrs. Tiesa gan, peldēt jau tā īsti nevar, jo ir mazliet par seklu, toties labai pastaigai gan der. Peldētāju gan nav īpaši daudz – pārsvarā atpūtnieki gulšņā turpat pludmalē vai pie baseina, mēģinot tikt pie skaista iedeguma. Daži, kurus nav nomācis laiskums, izmēģina savus spēkus kaitošanā, bet ne visiem tas izdodas.

“Baron Palace Sahl Hasheesh”, lai gan labprāt uzņem ģimenes, tomēr ir vairāk domāts pieaugušo atpūtai. Pat pludmales ir nodalītas – ģimenēm ar bērniem, un atsevišķi pieaugušo zona. Arī baseini, kuru šajā viesnīcā netrūkst, ir nodalīti – gluži kā īsta oāze ir 16+ baseins (tātad - tikai pieaugušajiem), kurā ir divguļamie saules krēsli. Un viss mierīgi, bez lieka skaļuma – var tiešām baudīt. Baudīt palīdz arī auksta ledus kafija vai kāds kokteilītis – tā, lai sauļojoties nekad neslāptu.

Pēc saules peldēm tomēr izlēmu iepazīt arī Sahl Hasheesh centru, kas atrodas apmēram 40 minūšu gājienā no viesnīcas, un ērti tur var nokļūt pastaigājoties vai braucot ar "club car" pa promenādi. Lai nezaudētu formu un vismaz nedaudz cīnītos ar debešķīgu gardu ēdienu smaguma sajūtu, dodu priekšroku pastaigai. Ejot atpakaļ mani gluži kā sunīti pavadīja maza fēniksa lapsiņa. Bet kopumā burvīgi pavadīta diena un vakars, kas noslēdzās ar vakariņām a la carte restorānā. Mazliet pat žēl, ka atpūtnieka dzīve tik strauji tuvojas noslēgumam, bet āda mazliet brūnāka gan kļuvusi, un arī vitamīns D uzņemts godam.

Starp citu, nogurums pēc saulē pavadītas laiskās dienas bija pat lielāks, nekā pēc ražīgas darbadienas - tikko noliekot galvu uz spilvena, acis pašas aizvērās. Tā kā arī atpūta ir "smags darbs"!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14505506sec.