NOVATOURS iesaka: Svētku dāvanas aktīviem ceļotājiem

Tuvojoties gada nogalei, mēs prātojam, kā iepriecināt savus mīļos ar pārdomātām dāvanām. Viena iespēja, kā visprecīzāk trāpīt mērķī, ir pielāgot dāvanu personības interesēm. Tūroperators “Novatours” dalās ar dāvanu idejām aktīviem ceļotājiem.

Sniegotu kalnu aktivitāšu cienītājiem

Ceļotājiem, kam acis iemirdzas spožāk, iedomājoties vai izdzirdot runas par sniegiem klātiem kalniem, līganu traukšanos lejup pa mūžzaļu koku ieskautām trasēm un Apres-Ski baudīšanu, sirdi sildīs tieši šīm aktivitātēm piemērotas dāvanas. Ja siltu džemperi ar augsto apkakli, cepures un cimdus dāvināt šķiet pārāk garlaicīgi, tad dāvanu maisā slēpotājam var ieslēpt slēpju slēdzeni, kas ļaus saslēgt slēpojamo inventāru atstāšanai neuzraudzītu, kamēr tā saimnieks iekštelpās bauda siltu dzērienu vai maltīti. Gan slēpju, gan dēļa cienītāji novērtēs arī elektronisku zābaku žāvējamo ierīci vai vairākkārt lietojamu gēla jeb kāda cita materiāla roku sildāmajiem.

Ja ir vēlme savu aktīvo ceļotāju palutināt ar ceļojuma biļeti uz sniegotu galamērķi, tad droši var lūkoties Bergamo, Ženēvas un Andoras virzienā. Itālijas un Francijas Alpi, kā arī Pireneji  neapstrīdami garantē kvalitāti un lepojas ar gadu simtiem senu kalnu slēpošanas kultūru, tradīcijām.

Tālu, eksotisku ceļojumu savaldzinātajiem

Eksotiski ceļojumi visbiežāk saistās ar ilgiem pārlidojumiem, visbiežāk, pat vairākiem vienā reizē. Šādi pārlidojumi ļoti bieži ietekmē miega kvalitāti vai pat miegu vispār liedz. Tāpēc tālu ceļojumu cienītājiem lieti noderēs komplekts ar mierpilnam lidojumam nepieciešamiem priekšmetiem - ausu aizbāžņi, miega brilles, kakla balsts. Ilgos lidojumos īpaši jārūpējas ir arī par ādu, jo tā ļoti sausinās, tāpēc tālu galamērķu kārotājam svētku dāvanu maisā var iepakot ādas lutināšanas komplektu - izsmidzināmu mitrinātāju, ādas krēmu un lūpu balzāmu.  

Ja Ziemassvētku vecītis ir dāsnāks, tad ceļotāju, kas mīl eksotiku, var iepriecināt ar lidojumu uz Bali, Taizemi, Šrilanku, Meksiku, Kubu, Maldīvu salām, Dominikānas Republiku, Seišelu salām, Zanzibāru vai Maurīciju. Vasarīga saule, zaļojoša daba un eksotika tajos ir garantēta!

Laiskas, “viss iekļauts” atpūtas pie baseina kārotājiem

Saules siltums, baseins vai jūra un lutinoša apkalpošana - mirklis, kurā nav ne raižu, ne ikdienas steigas - tik ļoti gaidīts un novērtēts. Ceļotāji, kas iecienījuši šāda veida atpūtu, lai atjaunotu savu iekšējo bateriju rezerves, novērtēs īpašu pludmales dvieli - krāsainu, lai var atšķirt no citiem, liela izmēra un labi mitrumu uzsūcošu. Ne mazāk mazsvarīga lieta šādos ceļojumos ir sauļošanās krēms, lai atpūtniekam nevajadzētu raizēties par apdegumiem un slēpšanos viesnīcas numuriņā, sargājot ādu no turpmākiem apdegumiem. Lieti noder arī termo ūdens pudele, lai atgādinātu par nepieciešamību dzert ūdeni un nodrošinātu patīkamu atveldzēšanos.

Ja ir vēlme Ziemassvētku vecīša dāvanu klāstu papildināt ar šāda veida atpūtas dāvanu karti, tad viennozīmīgi ir jālūkojas lutinošākās atpūtas izcilnieku virzienā - Turcija, Ēģipte vai Bulgārija. Kūrorts pie kūrorta un visi sacenšas izcilībā, cenšoties viens otru pārspēt. Kļūdīties ar izvēli šeit ir ļoti grūti!

Pilsētu burzmas un kultūras cienītājiem

Muzeji, baznīcas, restorāni, ballītes, tirgus un pilsētu duna - atpūta pilsētu labirintos sniedz ne tikai plašu iespēju klāstu, bet arī uzliek īpašu slodzi tālrunim. Kā atrast muzeju, ar kādu transportu turp nokļūt, kādas atsauksmes ir šim restorānam - ceļojot pilsētvidē, telefonam ir jāatild uz virkni jautājumu, jāspēj atrast labāko maršrutu un jāpilda arī fotoaparāta funkciju. Lai to visu spētu nodrošināt, neuztraucoties par telefona akumulatora izlādi, lieti noderēs telefona ārējā uzlādes baterija. Pilsētvidē esot, ļoti svarīgi ir nodrošināties pret zādzībām, tāpēc savu ceļotāju var iepriecināt ar ērtu vēdersomu vai mugursomu.  

Pilsētu izzinātājus noteikti var iepriecināt ar ceļojuma dāvanu uz Barselonu, Sicīliju, Madeiru, Melnkalni un Dubaiju. Katrs galamērķis sola unikālu pieredzi, kurltūras daudzveidību un aktivitāšu iespēju daudzveidību.

Zila ūdens un salu piekritējiem

Šarmants autentiskums, krāšņa piekraste un apburošas pludmales - to īpaši uzsver ceļotāji, kas iemīļojuši atpūtu uz salām. Ierasti ceļošana pa salām iet roku roku ar pludmales un ūdens aktivitāšu baudīšanu, īpaši, snorkelēšanu. Tāpēc ceļotājus, kam īpašu vietu sirdīs ieņem citzemju salas ar dzidriem piekrastes ūdeņiem, sirdis priecēs ūdens aktivitātēm piemēroti aksesuāri - ātri žūstošs dviels (packtowl), snorkelēšanas brilles un kamera, kas piemērota filmēšanai - fotogrāfēšanai zem ūdens. Iespējams, arī kads zivju atlants priecēs tos, kam īpaši mīl zemūdens pasaules krāšņumu.

Ja padomā ir šādam ceļotājam sarūpēt ceļojumu, tad gan Grieķijas salas Korfu, Krēta, Roda, gan Kanāriju sala Tenerife būs īstie galamērķi.    

Ģimenēm, kas alkst nesteidzīgu atpūtu

Ceļojums kopā ar ģimeni ir patiesi vērtīga dāvana, jo dāvā ne tikai jaunas emocijas un atpūtu, bet arī nodrošina kopā pavadītu laiku, kas ir vislielākā vērtība. Vērtīgs papildinājums ģimenes ceļojumam ir pludmales dvieļu komplekts, īpaši, ja tie ir izteiktā krāsojumā. Tādējādi tie kalpo arī kā atpazīšanās zīme pludmalē vai pie baseina. Šeit arī noder vienu reizi lietojamā foto kamera ar uzreiz iegūstamām fotogrāfijām, jo nereti, esot notikumu virpulī, aizmirstas to iemūžināt fotogrāfijās, taču, ja to izdara, bildes kļūst par taustāmām atmiņām.

Ja ir vēlme pārsteigt ģimeni ar ceļojumu, tad noteikti ir vērts lūkoties Turcijas, Bulgārijas, Ēģiptes, Tenerifes virzienā - visi šie galamērķi lepojas ar kvalitāti un īpaši pielāgotu infrastruktūru atpūtai kopā ar bērniem.

Dabas un pārgājienu cienītājiem

Izzināt pasauli padziļināti, atklāt jaunus ceļus un takas, pazust dabas varenībā, uzkāpt kalnā, mesties ar laivu mutuļojošā kalnu upē, šķērsot tuksnesi, nebaidīties no džungļiem, nebaidīties no grūtībām un ļauties notikumiem - tādā ritmā sitās aktīvas atpūtas cienītāju sirdis. Šāds ceļotājs noteikti priecāsies ieraudzīd dāvanu saimē dažādus pārgājienam nepieciešamus niekus, jo lielās lietas tiem pašiem ir svarīgi izvēlēties un pielāgot tieši sev. Pārgājienu zeķes, pildāmā ūdens pudele, mikrošķiedras dvielis droši ir pakojamo svinīgā dāvanu iepakojumā.

Ja ģimenes vai draugu lokā ir kāds aktīvs ceļotājs, kuru ir vēlme iepriecināt ar ceļojumu, tad Sicīlija, Madeira, Melnkalne, Korfu vai Tenerife būs lieliskas izvēles, kas neliks vilties, jo apbur ar dabas krāšņumu.

Ēdiena garšu mākslas cienītājiem

Ceļojums nav īsts, ja nav iepazītas galamērķa tradicionālās garšas un ēdieni - šim viennozīmīgi piekritīs ceļojošie gurmāni, kam mazāk svarīgi ir laiskoties pie baseina, iepazīt svešas kultūras, reliģisko mantojumu, dabu, cilvēkus, kā baudīt ēdienu. Ēdiens ir viņu galamērķis. Šie cilvēki noteikti novērtēs tematiskās ēdiena gatavošanas meistarklases, lekcijas par ēdienu un dzērienu apvienošanu, mīļoto valstu garšvielu komplektus, kā arī oriģinālus traukus.

Taču, ja šo cilvēku ir vēlme iepriecināt ar ceļojumu, Bali, Taizeme, Meksika, Sicīlija un Madeira būs īstie galamērķi. Tie visi lepojas ar bagātu ēdiena kultūru un tradīcijām. Ik solis šeit ir solis padziļinātā ēdiena pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29458308sec.