Travelnews.lv redaktore: Aizbraukt uz Mančestru un patiesi iemīlēt... futbolu

Futbols ir sporta karalis – par to tiešām pārliecinājos Anglijas pilsētā Mančestrā, dodoties klātienē vērot Čempionu līgas astotdaļfināla spēli starp “Manchester City” un “RB Leipzig”. Ja arī Jums patīk futbols, tad noteikti aizbrauciet uz šo futbola lielpilsētu, bet, ja ģimenē vēl aug kāds bērns, kurš nodarbojas ar futbolu, noteikti aizvediet kādreiz uz tāda līmeņa spēli, un tas būs patiess baudījums.

Mančestra ir industriāla pilsēta, un kā ceļojuma galamērķis, iespējams, nav tik interesanta vienaldzīgajiem pret futbolu. Bet tie, kuri seko līdzi sporta karalim, zina, ka Anglijas Premjerlīga ir viena no spēcīgākajām pasaulē, un šajā pilsētā ir divi patiešām spēcīgi futbola klubi – Mančestras “United”, kuru pavisam nesen vēl pārstāvēja viena no mūsdienu futbola leģendām Krištianu Ronaldu, kā arī ir Mančestras “City”.

Šoreiz izvēle bija par labu gan nevis Premjerlīgas mačas, bet gan Čempionu līgas astotdaļfinālam, lai savām acīm redzētu, kā cīnās Premjerlīgas pārstāvošais grands pret Bundeslīgas vareno “RB Leipzig”.

Palikām Mančestras centrā, bet uz “Etihad” stadionu, kurā var ietilpināt 53500 futbola līdzjutējus, un kas ir sestais lielākais Anglijā, bet desmitais lielākais Apvienotajā Karalistē futbola stadions, devāmies kājām. Jau drīz vien bijām futbola mīlētāju pūļa viducī. Bet tai pat laikā jutāmies droši – pirmkārt, visur bija kārtības sargi, otrkārt, līdzjutēji bija gana miermīlīgi.

Milzu stadions bija kļuvis par 14. marta vakara epicentru! Brīvu vietu tajā praktiski nebija, bet atmosfēra vienkārši fantastiska! No līdzjutēju dziedāšanas un pozitīvisma radās iespaids, ka esam pavisam citā pasaulē!

Protams, arī pati spēle bija fantastiska – mājinieki uzvarēja ar 7:0, un pieci vārtu guvumi Erlinga Hālanda rēķinā! Un tas viss astotdaļfināla mačā, kur šādu rezultātu vienkārši nemēdz būt!

Ja šis būtu sporta ziņu portāls, noteikti veltītu daudz vairāk laika, aprakstot spēles kvalitāti, bet esam ceļojuma ziņu portāls, tādēļ pateikšu vien īsi – Mančestras “City” izpildījumā futbols bija vienkārši lielisks, meistarības kalngals!

Nu, lūk, futbola mīļi! Lai trāpītu šādā futbola notikumu epicentrā, nav nemaz jābūt miljonāram! Jo izdevumiem, kurus sastāda aviobiļetes un viesnīca, klāt gan jāpiepluso pāris simti par spēļu biļeti labā vietā, tomēr šāda ceļojuma budžets nav lielāks par nedēļas atpūtu, piemēram, Turcijā, bet emociju un atmiņu noteikti ir krietni vairāk! Tā ir iespēja būt klāt patiešām vēsturiskam sporta notikumam!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5256381sec.