Travelnews.lv vērtē: TOP7 viesnīcas Albānijā no «Itaka» piedāvājuma

Pēc nedēļas, kas pavadīta Albānijā, tūroperatora “Itaka” organizētajā infotūrē, apskatītas daudzas viesnīcas. Protams, Albānija nav Turcija servisa ziņā, taču Travenews.lv gribētu izcelt septiņas viesnīcas, kurās tiešām ir vērts atpūsties! Gaumes gan mēdz atšķirties, bet dažkārt der arī subjektīvs viedoklis!

1. “AMR” 4*

Atļaušos šo viesnīcu ierindot “Itaka” piedāvājumu klāstā kā TOP1 viesnīcu. Tā ir jauna, skaista, svaiga, atrodas pirmajā līnijā Golemas ciemā. Turpat arī promenāde, bet vakarā no balkona vai restorāna var vērot fantastisku saulrietu. Kas nav mazsvarīgi – infotūres laikā izbaudījām “AMR” viesnīcas vakariņas – tās pašas, ko ēd viesnīcas viesi. Tās bija fantastiski garšīgas!

2. “Flower and SPA” 5*

Viesnīca, kas tiešām pelnījusi 5* novērtējumu. Klasiska arhitektūra, albāņu greznība, fantastiska tīrība un laba smarža. Vienīgais mīnuss – līdz pludmalei jāiet apmēram piecas minūtes! Šajā viesnīcā izbaudījām a la carte restorāna piedāvājumu, un tas bija patiešām baudas virsotne! Aprunājoties ar viesiem sapratām, ka arī “viss iekļauts” restorānā par ēdienu ir labas atsauksmes.

3. “Epidamn White Sensation” 5*

Jauna, mūsdienīga viesnīca ar interesantu arhitektonisko risinājumu. Šī viesnīca ir pelnījusi 5*! Vinnētāji būsiet, ja rezervēsiet istabiņu ar skatu uz jūru – saulriets ir patiešām romantisks! Turklāt stikla balkoni ļauj to izbaudīt pilnā mērā. Šajā viesnīcā ieturējām vakariņas a la carte restorānā, tādēļ priekšstata, cik kvalitatīvs ēdiens ir “viss iekļauts” restorānā īsti nav, bet mūsu vakariņas bija izcilas.

4. “Grand Blu Fafa” 5*

Šajā viesnīcā nodzīvojām veselu nedēļu, tādēļ priekšstats par to ir gana plašs. Pirmkārt, gribētos uzslavēt skaņu izolāciju – izcila! Otrkārt – šajā viesnīcā dzīvā mūzika un danči ir katru vakaru, kas tiešām ir retums Golemā. Treškārt – šajā viesnīcā ir padomāts arī par bērniem! Ceturtkārt – ēdiens ir daudzveidīgs un gards, bet, protams, nevajag iztēloties Turcijas 5* UAI standartu! Viesnīca atrodas pirmajā līnijā. Līdzās garā promenāde, dažādi veikaliņi, kafejnīcas un restorāni – dzīvība šeit kūsā!

5. “Grint” 5*

Ieejot viesnīcā, pirmais, ko ierauga latvieša cilvēks – šeit ir “Madara” kosmētika! Taču šis nebūt nav vienīgais pluss šai viesnīcai. Atrašanās vieta ir izcila, pirmā līnija, autobuss var piebraukt klāt. Istabiņas gana plašas un gaišas. Lai gan viesnīca sevi pozicionē kā ģimenei draudzīga, tomēr vairāk gribētos to ieteikt pārīšiem bez bērniem. Jā, un par ēdienu – izbaudījām a la carte restorāna pusdienas, un tās bija ļoti gardas!

6. “Albanian Star” 4*

Jā, tiešām tikai 4*, bet gribētos šo viesnīcu ieteikt tiem, kuriem patīk  plašas istabas, atsaucīgs personāls un foršs restorāns. Šeit gan nobaudījām tikai kafiju un sulu, tā kā par ēdināšanu būs grūti kaut ko komentēt.

7. “Green Park” 3*

Fantastiska 3* viesnīca tiem, kuriem patīk klusums un miers, stilīgs dārzs, foršas istabiņas, un kuriem nav slinkums mazliet pastaigāties, lai tiktu līdz pludmalei un nav nepieciešams arī baseins. Atmosfēra šajā viesnīcā ir patiešām mājīga un jauka – katrs viesis ir gaidīts kā ģimenes loceklis. Šī ir viesnīca “no lētā gala”, iekļautas tikai brokastis un vakariņas (dzērieni jāapmaksā atsevišķi), taču šī viesnīca tiešām ir piemīlīgāka, nekā daudzas 4* un 5* novērtētās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.51145196sec.