Hokeja kaislības Vācijā nav iedomājamas bez 3000 - 5000 Latvijas fanu [1]

Latviešu prieks par hokeju vislabāk redzams tieši šajā laikā, kad visapkārt virmo Pasaules čempionāta hokejā kaislības un Latvijas izlases dalība tajā. Nu un, ka neskaitāmām valstīm hokejs neinteresē. Nu un, ka neinteresē pat daudzām tām, kurās notiek mūsējo skatījumā viens no galvenajiem gada notikumiem sportā.

Tādai greznībai, ka Pasaules čempionāta hokejā norise ir Latvijā, gan iespējamība ir minimāla. Līdz šim tikai vienu reizi. Tātad latvietis krāmē ceļam savu lielo čemodānu, sporta somu utt. Viņš ir gatavs doties kaut uz otru pasaules galu, piemēram, Kanādu, lai tikai būtu kopā ar mūsu hokeja zvaigznēm. Kad ideja par sevi sarkanbaltsarkanajā kreklā aurojošajā fanu pūlī ir izlolota, jāķeras pie praktiskās puses.

Pēc speciālistu aplēsēm Vācijā jānokļūst aptuveni 3000 – 5000 faniem no Latvijas. Protams, daudzi paši sēžas savās automašīnās, izmanto aviokompāniju pakalpojumus. Pasaules čempionāts hokejā šogad iekritis tik tuvu - Vācijā. Tūrisma firmas tos dēvē par individuālistiem, kuri Vācijā nokļūs saviem spēkiem. No šiem faniem ieguvēja būs vairāk Vācijas tautsaimniecība, jo kaut kur viņiem būs jāguļ, jāēd. Kur vēl Vācijas alus plašā klāsta nosmeķēšana vairāku dienu garumā.

Tūrisma organizatori nesnauž. Salīdzinoši viegli organizējamās grupas viņi ir gatavi apgādāt ar Latvijas izlases spēļu biļetēm, aizvizināt, izmitināt un vēl skaistāko apkārtnē parādīt. Vai pēc gruntīgākas alus smeķēšanas vēl ir vēlme un spēks baudīt ko citu kā savu guļvietu? Tas gan nav attiecināms uz visiem faniem.


Laiki grūtāki, atlicināt nedēļas atpūtai pat gada gaidītākajam notikumam arī grūtāk. Tomēr uzticīgākie fani pošas ceļā arī šādās organizētās grupās. Viens no pieredzes bagātākajiem hokeja fanu vedējiem noteikti ir „Impro ceļojumi”, kas arī šogad parūpējies par mūsējo nogādāšanu Manheimā, Vācijā un atpakaļ. Turklāt dažādos veidos gan ar autobusu, gan lidmašīnu. Var arī turpceļā doties ar autobusu un atceļā ar lidmašīnu.

Pat tiem, kuri citkārt izmanto ērtos lidmašīnu pakalpojumus, došanās uz Pasaules čempionātu hokejā daudz interesantāka šķiet autobusā, lai arī jāpiecieš garais ceļš. Gadu no gada izveidojušās domubiedru grupas, kas satiekas, iespējams, vienu reizi gadā – maijā.Un viņi dodas ar pilnu krūti saukt Latvija, Latvija! Savējie. Ja gadās pa zaudējumam, tad rūgtums kopīgi tie veldzēts, ja uzvara, tad mūsējos rodas tāda līksmība un dzīvesprieks, kas viņus ierindo starp labākajiem hokeja faniem pasaulē.

Lai SAP Arenā Manheimā šogad Latvijas izlasei veiksmīgas spēles un tās faniem lieliska noskaņa!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 es 05/07/2010 11:04 Interesanti cik fanu būs aizbraukuši.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96217418sec.