Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?

No 2019. gada 22. līdz 28. aprīlim Rīgā notiks "Live Rīga" organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu nedēļa un tai pieteicies 51 Rīgas restorāns un kafejnīca. Jautājām Rīgas restorānu pārstāvjiem, kā šajā pavasara nedēļā tiks pārsteigti viņu viesi.

Una Pilmane, "Avalon Hotel & Conferences" Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja

Šajā restorānu nedēļā turpināsim savas iesāktās tradīcijas un ikvienam viesim būs iespēja nobaudīt pavasarīgu 3 kārtu maltīti - starterī varēs izvēlēties sparģeļu un spinātu krēmzupu vai grilētu balto sparģeļu un lapu salātus, pamatēdienā - stores fileju vai liellopa gaļu, kuras garšu izcels šī gada pirmo rabarberu marināde. Bet saldajā ēdienā piedāvāsim pekanriekstu un kļavu sulu sīrupa kūku vai rabarberu semifreddo. Ik gadu cenšamies eksperimentēt, lai izdotos pārsteigt viesus, kas tradicionāli iecienījuši mūsu restorāna piedāvājumu. Restorāna šefpavārs Egils Grinfelds sagatavos arī komplimentus ikvienam restorāna viesim - kas tas būs, nezinām pat mēs - gatavojamies pārsteigumam! Esam novērojuši, ka cilvēkiem restorānu nedēļā gribas izbaudīt vairākus piedāvājumus, tādēļ, lai ikviens gribētājs varētu pie mums izbaudīt restorānu nedēļas piedāvājumu, to pagarināsim līdz pat 1. maijam! Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts notikums ne vien viesiem, bet arī mums pašiem - tas liek sarosīties un rast iedvesmu Latvijas gadalaikos gatavot maltīti no sezonāli pieejamajiem produktiem. Esam restorānu nedēļas dalībnieki jau no pašiem pirmsākumiem. "Live Riga" informāciju par šo nedēļu profesionāli iznes sabiedrībai un par tās norisi zina ikviens - gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi no Latvijas un citām valstīm. Šobrīd aktīvi noris vietu rezervācija mūsu restorānā, bet brīvas vietas vēl ir.

Sandra Sirmace, restorāna "Kaļķu Vārti" izpilddirektore

Šogad restorāna nedēļas ēdienkarti esam izveidojuši kā intrigu - lai atšķirtos no citiem un neatklātu visas savas kārtis, radoši paspēlējāmies ar ēdienu nosaukumiem. Gribam, lai mūsu viesi, baudot maltīti, dodas atmiņu ceļojumā uz sendienām un ar garšas kārpiņām atceras aizmirsto. "Cirvja kāta putra" pamatēdienā un "Peļu slazda rapsodija" desertā ir visai vilinoši nosaukumi, lai ļautos nezināmajam un uzticētos mums, kas intriģējošos nosaukumus pārvērtīs īstā garšas baudījumā. Ar prieku iesaistāmies restorānu nedēļas notikumos jau kopš pirmās reizes un uzskatām, ka šī ir lieliska iespēja parādīt savu restorāna "rokrakstu" viesiem, kas ikdienā kādu iemeslu dēļ pie mums nav uzdrošinājušies nobaudīt maltīti. Brīvas vietas vēl ir, tādēļ "Kaļķu vārti" laipni aicina ikvienu ciemos!

Jānis Ļipņickis, restorāna "Kolonāde. Mūsu stāsti…" vadītājs

Rīgas pavasara restorānu nedēļā ikvienu viesi, gluži tāpat kā ik dienu, pārsteigsim ar nemainīgi kvalitatīvu un svaigu ēdienu. Centīsimies ikvienu viesi iepriecināt ar trīs ēdienu maltīti, kuras pamatā būs vietējās izcelsmes sezonālie produkti. Uzkodā varēs izbaudīt truša gaļas terīni, pamatēdienā - dūmota stores fileja, bet desertā - aveņu krēmkūka. Ēdienkarti veidojot, vadāmies pēc "Live Riga" prasībām gan attiecībā un produktiem, gan krāsām. Restorānu nedēļa ir lieliska iespēja satikt gan esošos, gan topošos restorāna viesus, jo uzskatu - agrāk vai vēlāk pie mums atgriežas ikviens no tiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48339796sec.