Travelnews.lv redaktore: Ceļotāju plānus mēdz ietekmēt neticība valdības solījumiem

Sākoties mājsēdei, daudzi steidza to nomainīt pret tālsēdi. Daudzi vēlējās, emociju karstumā meklēja ceļojumus, bet… Kādā brīdī pieklusa, jo nav jau pārliecības, ka solītā dzīve varētu atsākties arī pēc 15. novembra.

Uz nedēļu atgriežoties ceļojumu konsultanta ādā ne reizi vien saskāros ar interesantu situāciju. Tā viena mana ilggadēja kliente, kura strādā nozarē, kas ierobežojumu dēļ nevar darboties, vēlējās kaut kur aizdoties ārpus Latvijas – gūt labākas emocijas, izvēdināt galvu. Abas priecīgi meklējām ceļojuma galamērķi un atradām – jā, lai būtu Malta. Gana silts vēl, patīkama sala, Vidusjūras ieskauta, gaida pie sevis vakcinētos.

Kliente bija sajūsmā gan par naktsmītni, gan par lidojumiem, gan par ieteikumiem, ko tur darīt, kā izzināt Maltu… Tomēr “hop” uzreiz neteica. Tieši otrādi – nākamajā dienā sazvanījāmies, izrunājāmies… “Saproti, es varētu aizbraukt, ja tiešām zinātu, ka pēc 15. novembra atsākšu strādāt, būs iespēja nopelnīt naudu…,” viņa pauda.

Jā, var saprast. Lai arī kādi būtu iekrājumi, tomēr paļauties, ka pēc tām dažām nedēļām tiešām būs iespēja strādāt, likums to neaizliegs, nevar. Bija taču valdības solījumi, ka vakcinētajiem nebūs ierobežojumu, bet dzīve pierādīja pretējo. Kārtējā ideja tika “nokancelēta”, jo nav skaidrības par rītdienu un to, kas notiks arī vēlāk. Un kādas vēl papildus drošības prasības tiks ieviestas, un cik naudas būt jātērē, lai tās varētu izpildīt.

Stāsts vairāk par to, ka arī brīdī, kas izejošajam tūrismam it kā labvēlīgs, tomēr zemā uzticība valdības solījumiem ietekmē arī šo sfēru. Domāju, ka neviens vien aģents saskārās ar šo problēmu – cilvēku pirmo reakciju doties prom no valsts mājsēdes laikā, bet tad ātri vien atdūrās pret realitāti un neziņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7467382sec.