Konstantīns Paļgovs: Jāpateicas 2021. gadam par skarbajām mācībām un doto iespēju pārbaudīt komandas garu

Tuvojoties Ziemassvētkiem un gadu mijai savus kolēģus, klientus un citus svētkos sveic tūroperatora “Tez Tour” valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs.

Teju klāt ir 2022. gads – gads, kad valsts vadošais tūrisma operators atzīmēs savu 20. jubilejas gadskārtu. Patiešām, nav viegli izteikt visas emocijas, kuras izjūtam, sagaidot šo dienu.

Cieņa, uzticība un smags darbs – tie, iespējams, ir visprecīzākie apzīmējumi, kas raksturo mūsu uzņēmumu visu šo gadu garumā.

Esmu pateicīgs ikvienam tūristam, kurš šajā pasaules tūrisma nozarei tik grūtajā laikā bija un ir palicis kopā ar mums. Un kopā mēs esam spējuši pārvarēt neticamus pandēmijas raisītus izaicinājumus un sasniegt to, lai 2021. gadā desmitiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju varētu baudīt atpūtu – pieejamu un drošu.

Es pateicos mūsu lieliskajiem partneriem un kolēģiem par lietišķo un ļoti profesionālo sadarbību.

Un mēs arī saprotam, cik ļoti grūti patlaban klājas nelieliem tūrisma uzņēmumiem. Varat būt droši: TEZ TOUR turpinās atbalstīt ikvienu, kam rūp biznesa godprātības principi, tos, kuri kopā ar mums tiecas attīstīt un pilnveidot tūrisma nozari.

Šis, 2021. gads, ir bijis gads ar daudziem skarbiem, dažbrīd pat nežēlīgiem notikumiem: sociālās, ekonomikas, profesionālajās jomās. Šis gads daudziem ir bijis saistīts ar sāpīgiem personiskiem zaudējumiem un izmisīgu cīņu pret daudzveidīgo vīrusu, kas ir dramatiski ietekmējis tūrisma, aviācijas un viesmīlības nozares pasaulē.

Tomēr jāpateicas 2021. gadam par skarbajām mācībām un doto iespēju pārbaudīt komandas garu. Kā arī par klientu uzticību, kuriem godprātība, reputācija un lojalitāte joprojām ir svarīgākie izvēles argumenti.

Un mēs cieņpilni sagaidīsim tik ļoti gaidīto 2022.gadu, kurā TEZ TOUR un visa valsts tūrisma nozare varēs vēlreiz apliecināt, ka ir svarīga un nozīmīga Latvijas ekonomikas sastāvdaļa.

Es sirsnīgi sveicu jūs, vēlot gaišus un priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu! Un novēlu jums un jūsu tuvajiem, ģimenēm veselību un labklājību 2022. gadā.

Drīz tiksimies mūsu lidojumos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69507813sec.