Travelnews.lv redaktore: Izslēdzam čīkstingu un pārslēdzamies uz pozitīvu darbingu

Latvju tauta pēc diviem pandēmijas vaļīgākiem vai stingrākiem žņaugiem, kara Ukrainā, kam sekoja dramatiska inflācija, bija aizmirsusi, ko nozīmē svinēt dzīvi. Latvijas hokeja izlase ar savu darbu un ticību, izcīnot bronzu, parādīja mums, ka var notikt arī kaut kas labs un sapņi var piepildīties!

Nezinu, kā Jums, bet man vismaz pēdējās divas dienas ir pagājušas zināmā eiforijā un ticībā, ka visu var izdarīt! Ka nav sašķeltas sabiedrības, ja ir kopējs prieks un kopēji mērķi! Ļoti gribētos piekrist Latvijas izlases trenerim Artim Ābolam, kurš norādīja, ka Latvijas izlases uzvara pār ASV bronzas finālā bija notikums, kas Latvijai bija ļoti nepieciešams – te un tagad!

Vismaz uz vienu dienu, vai pat divām, mēs izslēdzām čīkstingu un atcerējāmies, kā tas ir – priecāties! Kā tas ir – būt kopā un iet uz Brīvības pieminekli! Kā tas ir – ļoti ticēt uzvarai, un izcīnīt to!

Latvijas hokeja izlasei neviens neko neuzdāvināja. Neviena no pretinieku komandām grupu turnīrā nenospēlēja tā, lai Latvijas izlase bez sava darba viegli iešļūktu ceturtdaļfinālā! Nē! Katrs punkts, katra uzvara tika izkapāta, guļoties zem ripām, nežēlojot seju un zobus!

Nu, ko, laiks arī mums izslēgt čīkstingu, jo ar to nevienam labāk nepaliek – tautas čīkstēšana līdz varasvīru gaiteņiem nenonāk! Jāķeras pie pozitīva darbinga, un jāstrādā pašiem! Un tas ir visās nozarēs, arī protams, tūrismā – šai nozarei Pasaules čempionāts ir devis pozitīvu grūdienu un tagad tikai jāstrādā pie tā, lai tie paši čehu, slovāku un šveiciešu fani turpinātu priecāties par Latviju kā galamērķi un tiešām atbrauktu šurp jau kā parasti ceļotāji kopā ar ģimenēm! Latvijai ir ar ko lepoties – skaisto dabu, pilīm un muižām! Iemācīsimies būt pozitīvi (it īpaši viesmīlības sektorā strādājošie!), smaidīt un aicināt ciemos viesus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9327929sec.