Panama atvērs robežas tūristiem, bet sola ierobežojumus

Dienvidamerikas valsts Panama no 2020.gada 12. oktobra atvērs savas robežas ārvalstu viesiem, taču tūristiem jārēķinās ar virkni ierobežojumiem, ar šādu paziņojumu klajā nākušas Panamas varasiestādes. 

Varas iestādes, cieši sadarbojoties ar Veselības ministriju, ieviesušas virkni ierobežojumu, lai no saslimšanas riska ar Covid-19 pasargātu gan vietējos iedzīvotājus, gan arī viesus. Ierodoties Panamā, būs jāuzrāda negatīvs Covid-19 tests, kad veikts ne vēlāk kā 48 stundas pirms ceļojuma. Ja tests veikts agrāk, būs iespēja to veikt arī lidostā, taču tas izmaksās apmēram 27 eiro. 

Tāpat pirms reģistrēšanās lidostā būs jāaizpilda tiešsaistes veidlapā, kurā jānorāda, ka tūrists ievēros veselības un drošības pasākumus, piemēram, fizisku distancēšanos, ļaus mērīt ķermeņa temperatūru. Ja kādam no ceļotājiem būs paaugstināta ķermeņa temperatūra, viņam tiks veikts Covid19 tests, un, ja tā rezultāts būs pozitīvs, valdība to ievietos viesnīcā septiņas dienas un neiekasējot maksu, tiesa gan, jārēķinās, ka šajā laikā tiks veikts vēl viens tests. 

Panamas varasiestādes arī brīdina potenciālos ceļotājus – būs ierobežotas iespējas baudīt maltītes, un vēlams galdiņu restorānos pieteikt iepriekš, jo ēdināšanas iestādēs vēl joprojām ir spēkā ierobežojumi, kas pieļauj mazāku apmeklētāju skaitu vienlaikus. Tāpat jārēķinās, ka muzeju un citu tūrisma objektu jauda ir samazināta par 50%. Taču labā ziņa ir tā, ka pludmales un nacionālie parki būs atvērti apmeklētājiem arī no citām valstīm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85145092sec.