Bezmaksas cienasts, blenderis, miljona loterija un nauda – bonusi par vakcinēšanos

Vakcinācija pret Covid-19 pasaulē noris salīdzinoši strauji, taču tajā pat laikā ir gana liels skaits cilvēku, kuri par potēšanos nebūt nav sajūsmā. Tādēļ dažas valstis, štati un pat uzņēmumi ir radījuši dažādus bonusus vakcinētajiem, kas ļoti labi strādā. LSM.lv apkopojis interesantākos no bonusu piedāvājumiem.

ASV Merilendas štata gubernators visiem vakcinētajiem valsts sektora darbiniekiem apsolījis 100 dolāru prēmiju. Rietumvirdžīnijas štatā katrs 16-35 gadus jauns cilvēks par potēšanos saņems krājobligāciju 100 dolāru nominālvērtībā.

Serbijā katrs, kas vecāks par 16 gadiem un sapotēsies līdz 31. maijam, saņems 3000 Serbijas dināru jeb 25 eiro.

Mazumtirdzniecības gigants “Walmart” maksās 75 dolārus katram vakcinētajam darbiniekam, bet pārtikas veikalu tīkls “Kroger” – 100 dolāru. Bet Indijas galvaspilsēta Deli vakcinētajiem piedāvās papildus nodokļu atlaidi 5% apmērā.

Tikmēr ASV Ohaio štatā vakcinētie piedalīsies loterijā “Wax-a-Million”, kur galvenā balva ir miljons dolāru, bet Kazahstānā šādā loterijā balva tiks piedāvāta katram vakcinētajam.

Indijā Gudžaratas štatā vakcinētās sievietes dāvanā saņems zelta degunu rotu, bet vīrieši – ar roku darbināmu blenderi.

Daudzās valstīs vakcinētos ar īpašiem bonusiem iepriecina arī uzņēmēji, piemēram, restorāni piedāvā bezmaksas cienastus. Bet populāri iepazīšanās portāli ASV vakcinētajiem piedāvā bez maksas izmantot “Premium” iespējas.

Ļoti interesants ir Norvēģijas pilsētas Ēgersunnas piedāvājums  -  vēlētāji šovasar varēs piedalīties iepriekšējā balsošanā valsts parlamenta vēlēšanās un pie reizes arī vakcinēties.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.70966697sec.