Taizemes lielākā sala Puketa gatavojas jūlijā uzņemt ceļotājus

Taizemes tūrisma pārvalde ir apstiprinājusi, ka Puketas Smilšu kastes programma (Phuket Sandbox Programme) joprojām darbojas un no 2021.gada 1.jūlija Puketa uzņems vakcinētos ārvalstu tūristus bez nepieciešamības ievērot 14 dienu karantīnu.

Laika atskaite līdz brīdim, kad Puketa uzņems ārvalstu tūristus ir sākusies un tūrisma nozare gatavojas droši uzņemt ārvalstu tūristus.

Daļa no sagatavošanās procesa ir paredzēta tieši tūrisma nozares uzņēmumiem, kuriem ir jāiegūst Taizemes drošības un veselības pārbaudes sertifikāts, kas apliecina, ka vismaz 70% darbinieku ir vakcinēti.

Saskaņā ar tūrisma pārvaldes datiem, pašlaik Puketā šo sertifikātu ir saņēmuši 1389 tūrisma uzņēmumi: 882 viesnīcas, 169 restorāni, 157 ceļojumu aģentūras un 181 citu tūrisma kategoriju uzņēmumi.

Šāds sertifikāts tiek izmantots 10 tūrisma uzņēmējdarbības veidos: restorāni un ēstuves; naktsmītnes; tūrisma objekti un atpūtas pasākumi; transports; tūrisma aģentūras; skaistums un veselība; tirdzniecības centri un suvenīru veikali; sporta tūrisms; aktivitātes un tikšanās; teātri un izklaide. Pasaules ceļojumu un tūrisma pārvalde (WTTC) nesen sertificēja Taizemes drošības un veselības pārbaudes sertifikātu, saskaņojot to ar WTTC drošas ceļošanas protokoliem.

Tagad, kad aizvien vairāk cilvēku vakcinējas, it īpaši Amerikas Savienotajās Valstīs un Eiropā, tiek prognozēts, ka Puketa pirmajos trīs mēnešos uzņems vismaz 129 000 starptautiskos tūristus.

Vairāk informācijas:
www.tatnews.org

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50443006sec.