Pasaules ceļojumu un tūrisma padome (PCTP) uzsāk jaunu tūrisma kampaņu

Pasaules ceļojumu un tūrisma padome (PCTP) ir sākusi jaunu kampaņu, aicinot visas pasaules valdības atsākt starptautiskos ceļojumus un ļaut pasaulei vēlreiz apvienoties.

Pēc vairāk nekā gadu ilgiem “lokdauniem’’ Covid-19 pandēmijas dēļ, jaunā kampaņa parādīs to ,cik svarīga starptautiskā ceļošana ir gan indivīdiem, gan uzņēmumiem.

Tā arī mudinās ceļotājus dalīties ar ceļojumu pozitīvo ietekmi uz viņu dzīvi un garīgo veselību.
Izmantojot sociālos medijus, kampaņa Reunite mudinās cilvēkus no visām pasaules malām dalīties savos stāstos par to, kā tūrisms ir ietekmējis un mainījis viņu dzīvi.

PCTP uzskata, ka, lai arī tūrisms sniedz nozīmīgu ieguldījumu pasaules ekonomikā, tas ir arī būtisks veids, kā indivīdi var sazināties, piedzīvot un atklāt dažādas pasaules kultūras.

Kampaņā ir ietverts patīkams un pozitīvs video, kurā parādīts, ka ir laiks atsāk ceļošanu, apvienot ģimenes, draugus, kolēģus un kopienas.

Tā kā aizvien straujāk norisinās vakcinēšanās process un sāk samazināties Covid-19 saslimšanas gadījumu skaits, valdībām ir svarīgi apzināties, ko tūrism dod ekonomikai un iedzīvotājiem. Tik pat svarīgi ir atzīt, ka daži reģioni un valstis joprojām cīnās, lai pandēmiju kontrolētu, un ka lielākā daļa vakcināciju ir bijušas attīstītajās valstīs. Tas nozīmē, ka pandēmija turpina izplatīties tajās valstīs, kurām nav vienlīdzīga pieeja vakcīnām.

Ceļošana sniedz atmiņas, kas ilgst visu mūžu un arī apbrīnojamas pieredzes, ar kurām dalīties. Ceļojumi sniedz arī pozitīvu labumu pasaulei. Ceļojot, cilvēki var paši izpētīt un atklāt jaunas vietas un iegūt pārsteidzošu pieredzi, kā arī iepazīt jaunus cilvēkus.

Pēdējā gada laikā PCTP ir daudz devusi tūrisma sociālo un garīgo ieguldījumu atbalstīšanā. Ar jauno kampaņu cer palīdzēt sākt tūrisma nozares atveseļošanos caur patiesi vērtīgu pieredzi: atkalapvienošanās ar tiem , kas katram ir vissvarīgākie.

Vairāk informācijas:
www.wttc.org

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11632586sec.