Budapeštā vēsturiskajā Matildas pilī tiek atvērta viesnīca

Marriott International luksusa kolekcijas viesnīcas un kūrorti atklāja Matildas pili (Matild Palace) Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā.

Matildas pils, kas pieder Ozier Grupai (Ozyer Group), ir UNESCO pasaules mantojuma vieta, kas tika uzcelta pirms 120 gadiem. Tā tiek atvērta pēc piecu gadu renovācijas, kuru vadīja interjera dizainere Marija Vafiadis, kā arī vietējie arhitekti Pīters Dajka un Pāls Antals.

Viesnīcā ir 130 viesu istabas, daudzas no tām ir ar skatu uz Danubes upi. Guļamistabām ir augsti griesti un tajās dominē zilganzaļa, zaļa, zelta un vara krāsu palete. Visā naktsmītnē ir vairāki savienojami ģimenes numuri.

Tiek piedāvāti arī luksusa klases numuri. "Crown Tower Suite" atrodas ēkas piektajā stāvā un šis numurs ir trijos stāvos, un no tā paveras 360 grādu skats uz pilsētu. Karaliskais suite numurs "Maria Klotid" ir nosaukts par godu īpašuma sākotnējai izstrādātājai un ir izstrādāts kā viņas privātais numurs.

Viesnīcā tiks atvērts restorāns Spago, kas piedāvās tradicionālos ungāru virtuves ēdienus ar mūsdienīgu akcentu. Nākamajā mēnesī tiks atvērts jumta bārs Duchess un septembrī atvērs Matild Cafe un Cabaret. Abi piedāvās maltītes visa gada garumā āra apstākļos. Būs arī "slepeno dzērienu bibliotēka".

Matildes pilī atradīsies arī Swan Spa, kur piedāvās termisko terapiju un hammam rituālus. Spa izmantos Espa produktus. Viesnīcā ir arī trenežieru zāle, sanāksmju un pasākumu telpas.

Cenas sākas no 450 eur par nakti, iekļaujot brokastis.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84680009sec.