Seši gleznaini Eiropas galamērķi ideālām pludmales kāzām

Tā kā kāzu sezona šobrīd ir pilnā sparā, arvien vairāk pāru izmanto internetu, lai izpētītu, kā varētu izskatīties viņu ideālā diena. Daudzi vēlas Jā vārdu teikt pie jūras, it īpaši pēc gandrīz 18 mēnešus ilgušiem sarežģītiem ceļošanas ierobežojumiem visā Eiropā. Tas nozīmē, ka pludmales kāzas ir ļoti populāras, jo Google meklēšanas vaicājumi jūlijā pieauga par 50 procentiem.

Tomēr perfektas vietas atrašana var būt sarežģīta, jo ir tik daudz krāšņu pludmaļu, no kurām izvēlēties. Lai atrastu labākās vietas pludmales kāzām, tiek ieteikti seši skaistākie pludmales kāzu galamērķi.

1.Le Ciel, Santorini, Grieķija

Le Ciel ir ieguvis reputāciju kā viena no Vidusjūras izcilākajām kāzu vietām pludmalē ar skatu uz Kladera klintīm. Šī vieta parādās vairāk nekā 80 000 Instagram ierakstos, kuros tiek dokumentēts viesnīcas interjers, gastronomija un neaizmirstamas ainavas. Šajā viesnīcā pat ir iespējams nolīgt kāzu plānotāju.

2.W Barselona, Spānija

W Barcelona atzīst, ka tā ir vienīgā viesnīca pilsētā, no kuras ir tieša piekļuve pludmalei – laba izvēle romantiķiem, kas meklē mūsdienīgu vidi ar skatu uz jūru. Marriott piederošo paradīzi projektēja pasaulslavenais spāņu arhitekts Rikardo Bofils. Katrs numurs piedāvā panorāmas skatu gan uz Vidusjūru, gan uz pašu pilsētu.

3.Villa del Balbianello, Komo ezers, Itālija

Villa del Balbianello ir viena no slavenākajām kāzu vietām Komo ezerā. Privātā īpašumā esošā rezidence ir atvērta apmeklētājiem. Lai gan viesnīcā nav iespējams nakšņot, viesi var izvēlēties kādu no 4 un 5 zvaigžņu viesnīcām apkārtnē. Laimīgajam pārim tiek piedāvāts izbrauciens ar Venēcijas limuzīnu pa ezeru un pat helikoptera lidojums tiem, kas dod priekšroku kristālisko ūdeņu novērtēšanai no gaisa.

4.Lusty Glaze, Kornvala, Lielbritānija

Pēc Sunday Times vērtējuma, šim līcim patlaban ir Lielbritānijas labākās pludmales nosaukums. Pāri, kas rezervē viesu namu Lusty Glaze, var sagaidīt mierīgu, neformālu, romantiskas svētlaimes dienas atmosfēru. Izmitināšanas paketēs ietilpst 1 un 2 nakšu uzturēšanās līdz 30 viesiem visā līča kotedžā, pludmales kotedžā un greznos glempingos. Britu laika apstākļi nozīmē, ka vieta ir vispopulārākā siltākajos mēnešos no maija līdz septembrim. Tomēr nesezonā ir klimata kontrolētas telpas, tostarp plašas teltis un atpūtas telpas, kas piedāvā mājīgāku vidi ziemas kāzām.

5.Villa Treville, Amalfi, Itālija

Villa Treville pielāgojamā pieeja kāzām ir novirzījusi vietu “ļoti ieteicamajai” kategorijai jebkuram itāļu kāzu plānotājam. Te tiek piedāvāta brīnišķīga itāļu ēdienu ēdienkarte un satriecoši izsmalcināti interjeri.

6.Adams Beach Hotel, Ayia Napa, Kipra

Adamsas pludmale piedāvā tradicionālu kapelu, pludmales lapeni vai privātu dārza vietu, kur janais pāris var salaulāties. No šīs vietas paveras skats uz vienu no kūrorta 14 Zilā karoga pludmalēm. Šai viesnīcai ir arī savdabīga politika, kas ļaus jums atgriezties, lai atdzīvinātu atmiņas par jūsu īpašo dienu. Ja jūsu kāzu ballītē ir pietiekami daudz viesu, lai tiktu aizņemtas 70 istabas, pārim vēlāk tiks dāvināts nedēļu ilgs uzturēšanās laiks Adamsā.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14774418sec.