Vakcinētie tūristi tagad atkal var apmeklēt Zimbabves ikonu - Viktorijas ūdenskritumu

Viens no pasaulē augstākajiem ūdenskritumiem ir bijis slēgts apmeklētājiem kopš 2020.gada marta, bet beidzot ceļotāji var atgriezties un aplūkot šo dabas brīnumu.

Viktorijas ūdenskritumu Zimbabvē, atkal var apmeklēt un apskatīt tikai vakcinēti ceļotāji, jo valsts vēlas atjaunot savu tūrisma nozari, kura smagi cieta Covid-19 pandēmijas dēļ.

Lai gan Viktorijas ūdenskritumu atkal var apmeklēt, valstī vēl joprojām ir jāievēro piesardzības pasākumi, lai ierobežotu Covid-19 inficēšanās izplatīšanos.

Zimbabves valsts valdība ir izlēmusi arī atvērt valsts robežas ar Zambiju un Botsvānu, lai veicinātu vietējo tūrismu. Ceļošana uz Zimbabvi bez problēmām ir iespējama vakcinētiem ceļotājiem, neatkarīgi no tā, vai viņi ceļo no kaimiņvalsts vai no otras pasaules malas. Tomēr tūristiem, kuri nav vakcinēti, būs jāveic biežas pārbaudes, ja viņi vēlas apmeklēt noteiktas apskates vietas valstī.

Zimbabve savas valsts robežas slēdza un apturēja lidojumus 2020.gada martā. Starptautiskie lidojumi tika atsākti tikai 2020.gada oktobrī.

Pašlaik restorānos, kuri atrodas Viktorijas ūdenskrituma apkārtnē, ir atļauts apkalpot klientus turpat uz vietas, bet šāda iespēja nav pārējā valstī, kur restorāniem ir atļauts izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai.

Ceļotājiem, kuri dodas uz Zimbabvi, neatkarīgi no tā, vai viņi ir vakcinēti vai nē, pirms ierašanās ir jāveic Covid-19 pārbaudes.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40685797sec.