7 nepietiekami novērtētas vietas Dubaijā

Dubaija bieži tiek uzskatīta par vienu no pasaules populārākajām pilsētām, un 2018. gadā to apmeklēja gandrīz 16 miljoni cilvēku. Tā ir arī viena no pasaulē visdokumentētākajām pilsētām.

Bet arī Dubaijā ir iespējams atrast vēl nepietiekami novērtētas vietas, kuras spēj pārsteigt ceļotājus.

Mīlestības ezers (Love Lake)

Mīlestības ezers (Love Lake) ir mazāk pazīstama vieta, kuru ir vērts apmeklēt. Šī vieta, kas atrodas netālu no Al Qudra ceļa, 45 minūšu attālumā no Dubaijas centra, piedāvā lielisku iespēju laika pavadīšanai brīvā dabā, kā arī dažādas aktivitātes, piemēram, pastaigas, gatavošanu uz grila, āra spēļu spēlēšanu un putnu vērošanu.

Bab Al Shams tuksneša kūrorts un spa

Vēl viena slēpta tuksneša oāze ir Bab Al Shams kūrorts un spa, kas ir galamērķis, kuru ir vērts apmeklēt, lai izvairītos no pilsētas burzmas. Pāri un ģimenes var apmesties vienā no 113 tradicionālajiem arābu stila numuriem. Viesi var arī rezervēt kūrorta piedāvāto branča pikniku, kura cenā ir iekļauts liels lietussargs, lai paslēptos no karstās saules, piknika grozs un trauki, kā arī spilveni sēdēšanai.

Viesnīca kuģī “Karaliene Elizabete 2”

Šī ir viena no Dubaijas unikālākajām viesnīcām, tā tika pilnībā atjaunota 2017. gadā un ir ļoti moderna. Piestātnes kuģis darbojas kā viesnīca un muzejs.

Libānas sala
Slavens Dubaijas ieradums ir būvēt jaunas salas. Un arī Libānas sala ir mākslīgi izveidota. Šajā salā ir privāts pludmales klubs, restorāns, volejbola laukums, baseins un pasākumu telpa, un visām šīm vietām var piekļūt tikai ar laivu.

Mākslīgais arhipelāgs Palm Jebel Ali

Iespējams vairāk ir dzirdēts par Džumeiras palmu (Palm Jumeirah), kur atrodas dažas no Dubaijas ikoniskākajām viesnīcām un restorāniem. Bet netālu no šīs slavenās vietas atrodas vēl viens cilvēku veidots arhipelāgs, kas ir divas reizes lielāks: Palm Jebel Ali. Šī būs īstā vieta āra piedzīvojumu meklētājiem, jo te atrodas šaušanas klubs, motokrosa trase, kempinga laukums un pludmale.

The Cove Rotana kūrorts, Ras Al Khaimahā

Lai gan šis kūrorts atrodas nedaudz ārpus Dubaijas, tomēr tāpat ir vērts to apmeklēt. Šis kūrorts atgādina Santorini salu Grieķijā. Kūrortā var sajust Vidusjūras noskaņas un tas atrodas tikai vienas stundas brauciena attālumā no Dubaijas centra.

Arābu tējas namiņš

Arābu tējas namiņam ir vairākas atrašanās vietas Dubaijā, taču neapšaubāmi vislabāko pieredzi var gūt tā filiālē Džumeiras arheoloģiskajā vietā Džumeirā. Tagad šo vietu pārvalda Dubaijas Kultūras un mākslas pārvalde, un ceļotāji var atklāt mazliet vairāk par Dubaijas mazāk zināmajām kultūras saknēm, kamēr bauda arābu tēju.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36755085sec.