Lielbritānijas Hītrovas lidosta ziņo, ka tūrisms atlabst

Pēc Lielbritānijas Hītrovas lidostas statistikas datiem, ir redzams, ka jūlijā pieauga pasažieru skaits, jo valdība atviegloja ceļošanas ierobežojumus. Salīdzinot ar laiku pirms pandēmijas, kopējais pasažieru skaits joprojām ir samazinājies par 80 %, jo joprojām ir vairāki ceļošanu ierobežojoši šķēršļi.

Jūlijā Hītrovas lidostu apmeklēja vairāk nekā 1,5 miljoni pasažieru, padarot to par noslogotāko mēnesi kopš 2020.gada marta, kad Covid-19 pandēmijas dēļ ceļošana tika pārtraukta.

Hītrovas lidosta un aviosabiedrība British Airways ir kritizējušas Lielbritāniju par to, ka, neskatoties uz ātro vakcīnu ieviešanu, valdība neatvieglo ceļošanas ierobežojumus pietiekami ātr,i un arī par sarežģītajiem noteikumiem, kas ietver dārgus koronavīrusa testus.

Šie uzņēmumi vēlas, lai testēšanas izmaksas tiktu samazinātas un vairākas valstis tiktu pievienotas zemā riska valstu sarakstam. Hītrova arī aicināja Lielbritānijas un ASV valdībām panākt vienošanos, kas atļautu britiem ceļot uz ASV.

Pagājušajā mēnesī valdība atļāva pilnībā vakcinētiem britiem doties uz vidēja riska valstīm un atgriežoties neievērot karantīnu. Tādējādi pasažieru skaits palielinājās par 74 %, salīdzinot ar pagājušā gada jūliju.

Kopš augusta sākuma Lielbritānija ir atvērusi valsts robežas pilnībā vakcinētiem cilvēkiem no ASV un Eiropas Savienības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54250216sec.