Kad ierodies lidostā, lai dotos atvaļinājumā, bet lidojums atcelts...

2022. gada 13. jūnijs iesākās nelāgi apmēram 10 000 britu ceļotāju, kuri ieradās lidostā, lai dotos atvaļinājumā, bet lidmašīnā tā arī netika.

“Paldies, ka atgādinājāt man ierasties agri uz lidojumu... kuru bijāt atcēluši,” ne viens vien nikns pasažieris līdzīgus un vēl skarbākus vārdus 13. jūnijā veltīja lidsabiedrībai “EasyJet”, kas pamanījās pirmdien atcelt 46 lidojumus, atstājot aiz borta ap 10 000 pasažieru. Pasažierus ar saviem sapņiem par ceļojumu un atpūtu...

13. jūnija rītā haoss bija vērojams daudzās Lielbritānijas lidostās, kur bija ieradušies pasažieri un tikai lidostā uzzināja, ka reisi ir atcelti. Turklāt daudzi par to uzzināja, dodoties pie reģistrācijas galdiņa, jo lidsabiedrība par reisu atcelšanu nebija informējusi nedz e-pastā, nedz sms.

No 46 atceltajiem reisiem 29 bija no Getvikas lidostas, desmit – no Belfāstas, seši no Bristoles, kā arī daži no Edinburgas, Glāzgovas, Mančestras, Stanstedas un Liverpūles.

“EasyJet” pēdējo nedēļu laikā šādi ar ceļotājiem izdarījies ne reizi vien – atcelto lidojumu dēļ daudzi bija iestrēguši arī ārzemēs, un, lai tiktu mājās, meklēja alternatīvu, ceļojot ar auto vai dzelzceļu.

Aviācijas nozarē šobrīd, atsākoties aktīvai ceļošanai, valda pamatīgs haoss darbinieku trūkuma dēļ. Ne tikai “EasyJet” atceļ lidojumus. Apvienotajā Karalistē atcelti arī daži “British Airways” un “Wizz Air” lidojumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65125918sec.