Gadsimta krāpšana: Londonieti apmeklē negaidīti tūristi

Džiliana, kura dzīvo Londonas ziemeļos, atklājusi, ka kļuvusi par upuri krāpniekiem – pie viņas mājās visu jūliju ieradušies desmitiem viesu no dažādām pasaules valstīm, stāstot, ka veikuši naktsmītnes rezervāciju caur populāro naktsmītņu rezervēšanas sistēmu Booking.com.

Pirmie viesi ieradās 4. jūlijā – pie Džilianas durvīm klauvējusi kāda nogurusi sieviete, visticamāk, no Honkongas, norādot, ka rezervējusi šo dzīvokli caur Booking.com. Džiliana norādījusi, ka noteikti noticis kāds pārpratums, jo viņas dzīvoklis nekad nav bijis izlikts šajā vietnē.

Pēc dažām dienām pie Džilianas durvīm atkal klauvējuši ceļotāju, norādot, ka rezrvējuši naktsmītni caur Booking.com. Un pēc tam vēl un vēl – viesi no Austrālijas, Saūda Arābijas, Anglijas ziemeļiem un citviet. Kopumā laikā no 4. jūlija līdz 29. jūlijam pie Džilianas vērsušies ap 100 cilvēku, kuri veikuši rezervāciju Booking.com.

Jau 5. jūlijā Džiliana sazinājās ar rezervēšanas sistēmu, un pēc sešām dienām viņas naktsmītne no sistēmas izņemta. Taču cilvēki arī pēc tam turpināja ierasties, jo bija veikuši rezervācijas.

Sieviete žurnālistiem paudusi, ka tā, visdrīzāk, bijusi krāpniecība – kāds izmantojis viņas adresi. Viņai ļoti bijis žēl ceļotāju, bet tai pašā laikā daudzi bijuši ļoti agresīvi.

Starp viesiem bija arī Džo Dakenfīlda ar meitu Olīviju – viņas naktsmītni bija rezervējušas 13. jūlijā lai apmeklētu Lady Gaga koncertu. Pat ierašanās rītā viņa bija sazinājusies ar Booking.com, jautājot par rezervācijas statusu, un bijusi absolūti pārliecināta, ka ar rezervāciju viss būs kārtībā.

Booking.com pārstāvji norādījuši, ka nopietni izturas pret drošību, un lielākā daļa no rezervācijām ir bez problēmām. Viņi apstiprināja, ka Džilianas adrese ir izņemta no sistēmas, un pārstāvji sazinās ar klientiem, kur bija veikuši rezervāciju, lai atvainotos un piedāvātu atbalstu saistībā ar atmaksu un papildus maksām. Tāpat Booking.com atvainojies arī mājas īpašniecei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38224006sec.