Naudas taupība Turcijā britu tūristei beidzas ar slimnīcu

Trīs bērnu māmiņa, 49 gadus vecā Apvienotās Karalistes iedzīvotāja Dženeta nolēma ietaupīt naudu  - viņa atrada kādas Stambulas klīnikas izdevīgu piedāvājumu par 4300 britu mārciņām veikt plastisko operāciju vēderam, cerot mājās atgriezties krietni slaidākai. Taču tā vietā viņa nokļuva slimnīcā.

Sākotnēji pēc operācijas tūriste jutusies diezgan labi un daudz gulēja. Pēc trim dienām viņu izrakstīja no klīnikas, un sieviete devās atpakaļ uz viesnīcu. Viņa jutusies ļoti slikti – viņa tik ļoti drebējusi, ka sākuši klabēt pat zobi. Viņa sazinājās ar klīniku, kas atsūtīja medmāsu. Izmērīja asinsspiedienu, kas bijis ļoti zems, taču medmāsa teikusi, ka tas no anestēzijas līdzekļiem. Bet jau nākamajā dienā veselības stāvoklis vēl vairāk pasliktinājies – viņas ķermenis teju vai dedzis.

Kad bija jālido mājās, sieviete jutusies ļoti slikti – katrs mazākais pieskāriens sagādājis nežēlīgas sāpes. Nokļuvusi mājās, viņa nogulējusi vairākas dienas, līdz viņas meita ņēma iniciatīvu savās rokās un nosūtīja sirgstošo māti pie ģimenes ārsta, kurš nekavējoties savu pacienti nosūtīja uz slimnīcu, kur viņai konstatēja sepsi un nekrotisku ādu.

Lielbritānijā slimnīcā viņa pavadīja deviņas dienas, līdz tika izrakstīta mājās, taču ārstēšanās kurss vēl būs ilgs. Iespējams, viņai būs nepieciešama ādas transplantācija.

Zīmīgi, ka Turcijas klīnika atsakās uzņemties jebkādu atbildību par pacientes veselības stāvokli un pat atsakās no kontaktiem.

Pēc notikušā Dženeta brīdina visus par bīstamību, kas var notikt, ja veic plastiskās operācijas ārzemēs, paužot, ka šobrīd ļoti nožēlo savu lēmumu, kas bija balstīts uz naudas taupību. Operācijas cena Turcijā bijusi divreiz mazāka, nekā tad, ja viņa no liekajiem kilogramiem ķirurģiskā ceļā tiktu vaļā savā valstī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93554807sec.