Baltijas nacionālo parku tūrisma biedrības svin Eiropas dabas un nacionālo parku dienu

Gaujas Nacionālā parka tūrisma biedrība Latvijā, Lahemā Nacionālā parka un Soomaa Nacionālā parka tūrisma biedrības Igaunijā svin Eiropas dabas un nacionālo parku dienu ar kopīgām mārketinga aktivitātēm un veidojot jaunu tūrisma produktu!

“Jau pagājušajā gadā nacionālo parku tūrisma biedrību speciālistiem prātā bija ideju dzirksteles. Tūrisma biedrību pārstāvji viesojās Gaujas, Lahemā un Soomaa Nacionālajos parkos, un dzima kopīgas sadarbības ideja,” apraksta Gaujas Nacionālā parka tūrisma biedrības mārketinga un komunikācijas speciāliste Kristīne Luca.

Gaujas Nacionālais parks ir vecākais un lielākais nacionālais parks Latvijā un atrodas Gaujas senlejā, un caur nacionālo parku plūst upe Gauja, no kā arī cēlies nacionālā parka nosaukums. Gaujas Nacionālais parks ir izdaudzināts ar bioloģisko daudzveidību un pārsteidzošas neskartās dabas un kultūrvēsturisku apskates vietu līdzpastāvēšanu. “Trīs nacionālie parki uzsākuši sadarbību un veidos vienoto tūrisma produktu, sniedzot iespēju ceļotājiem īsā laikā posmā ērti un ātri apmeklēt 3 parkus,” dalās pārdošanas un mārketinga speciāliste Elmaara-Aiga Timma.

Lahemā Nacionālais parks ir lielākais un vecākais nacionālais parks Igaunijā. Lahemā parks atrodas Igaunijas ziemeļu krastā ar akmeņainiem un smilšainiem jūras krastiem, gleznainiem purviem, priežu un klinšu mežiem, upēm, kas plūst kaļķakmens klinšu pakājēs un neregulāriem akmeņiem, kas nokļuvuši šeit pēdējā ledus laikmetā. "Mūsu trīs nacionālie parki - Lahemā, Gauja un Soomaa - ir salīdzinoši līdzīgi, bet tajā pašā laikā arī ļoti atšķirīgi. Ir vērts apmeklēt visas trīs pērles Baltijas valstīs," stāsta Kaisa Linno, vietējā gide un Lahemā Tūrisma asociācijas valdes locekle.

“Soomaaa Nacionālais parks ir jaunāks un turpina gūt popularitāti ceļotāju vidū,” stāsta Aivar Ruukel vietējais gids un Soomaa Tūrisma biedrības valdes loceklis. “Mūsu priekšrocība ir tā, ka atrodamies starp Gaujas un Lahemā Nacionālajiem parkiem,” turpina Aivar Ruukel. Soomaa Nacionālais parks ir vislabāk pazīstams ar “piekto gadalaiku”, kad izkusušā sniega vai lietusgāzes ūdens appludina visus zemākos mežus, ceļus un pat pagalmus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1779232sec.