Eksperti Tobāgo asociē ar koloniju, vieglatlētiku un mūziklu [2]

Drēgnais rudens ir laiks, kad visbiežāk domas aizklīst tālu prom uz dienvidiem. Savā iztēlē pamostamies, laiskojoties kādā no kūrortiem. Nesteidzīgi baudot saules siltos starus un staigājoties pa baltajām pludmales smiltīm, izbaudām mieru un maigos vēja pieskārienus uz savas zeltaini iedegušās ādas. Domājot par kaut ko siltu, tā ir viena no tām reizēm, kad negribas attapties un atgriezties realitātē, kur sagaida ikdienas darbi un vilnu zeķēs tērptas kājas.

Aicino izteikt asociācijas par eksotisko Tobāgo salu, Travelnews.lv ļāva nedaudz pasapņot ceļojumu aģentūru pārstāvjiem.

Liepājas ceļojuma aģentūras ''Ap Sauli" vadītājai Dacei Pumpurei Tobāgo sala asociējas ar sauli, zaļām palmām un saulē sakarsušām smiltīm. Tā ir piemērota atvaļinājuma vieta gan jaunlaulātajiem, gan ģimenēm, kā arī sporta cienītājiem. Tobāgo ir viens no eko tūrisma populārākajiem ceļojuma mērķiem. Salas lietus meži ir Tobāgo lepnums, kas salai sniedz patīkami svaigu aromātu. Ceļojuma aģentūras vadītāja labprāt izbaudītu Tobāgo salas dabu un mieru.

Tūrisma aģentūras ''Naos'' direktors dzirdot Tobago vārdu, ielūkojas senā pagātnē. Andra Skerškāna asociācija ir Tobāgo, kā bijusī Kurzemes kolonija, kas tika dēvēta par Jaunkurzemi. Andrim Tobāgo vienmēr asociēsies kā viena no četrām Eiropas valstīm, kas pirmās ievadīja koloniālus pasākumus."Naos" direktors Andris Skerškāns apbrīno Tobāgo salas un Latvijas saistīto vēsturi, šī iemesla dēļ Andris iesaka Tobāgo, kā interesantu atpūtas vietu.

Ceļojuma aģentūras ''FTB Latvija'' izpilddirektore Anta Jokste, Karību jūras salu iesaka kā burvīgu ceļojuma galamērķi. Bez krāšņajiem kūrortiem, viesnīcām, greznajām villām, ekskluzīvajām viesu mājām un neskaitāmajiem restorāniem, Tobāgo var lepoties ar skaisto dabu. Gan augsti kalni, gan koši ziedi un zaļas palmas. Kā arī Tobāgo ir unikāla iespēja vērot, kā pie cilvēkiem pieradušie bruņurupuči izpeld no jūras, piesaistot neskaitāmu tūristu un vietējo iedzīvotāju uzmanību. Jūras bruņurupuči ir iecienījuši zeltaino "Turtle Beach". 

Pilna servisa ceļojuma aģentūras ''Travel Time'' mārketinga speciālists Gints Sakalauskis, krāšņo Tobāgo salu asociē ar sportiskiem sasniegumiem. Gints aizrautīgi ir sekojis vieglatlētikai un pamanījis teicamos Tobāgo sportistu sasniegumus. Uz Tobāgo salas pieprasīta ir ne tikai vieglatlētika, bet arī krikets, golfs un volejbols. Tūristi ir iecienījuši ūdens izklaides un zemūdens peldēšanu jeb daivingu. 

Tūrisma aģentūras ''Balta Tours'' pārstāve reklāmas jautājumos Inita Šveide, domājot par Tobāgo salu, iepeld dzidrajā Karību jūrā. Strādājot tūrisma nozarē, Inita apstiprina, ka Tobāgo ir izcila izvēle siltuma un saules mīļotājiem.  Initai Tobāgo vārds asociējas arī ar Dailes teātra mūziklu, kas izrādē izspēlēja cerības un vilšanos, mīlestību un nāvi, kā arī ārkārtīgi nozīmīgu lappusi Latvijas vēsturē.


Travelnews.lv atgādina, ka joprojām turpinās konkurss par nedēļas ceļojumu uz Tobāgo salu. 

Tobago Tūrisma Ministrija aicina arī Tevi apciemot autentisko un iedvesmojošo Karību salu. Piedalies Facebook akcijā no 10.novembra līdz 02.decembrim un laimē brīvdienas Tobago salā!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 mis.lv 11/16/2014 00:15 Ceru,ka izdosies ne tikai brīvdienas tur saorganizēt,bet arī Latvijas Miss and Mister konkursu turp aizvest,taču tas prasa ļoti ilgu laiku.

2 mis.lv 11/16/2014 00:15 Ceru,ka izdosies ne tikai brīvdienas tur saorganizēt,bet arī Latvijas Miss and Mister konkursu turp aizvest,taču tas prasa ļoti ilgu laiku.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75942993sec.