Lietuva aicina viesus mazināt pēcsvētku stresu spa brīvdienās

Brīvdienu sezona var sagādāt ne mazums stresa, ko rada steidzīgā Ziemassvētku dāvanu iegāde un finansiālā spriedze mājsaimniecībās visā pasaulē. Lai mazinātu pēcsvētku stresu, Lietuva aicina viesus izbaudīt tās rāmo dabu un nomierināt prātu un ķermeni unikālos spa.

Dažiem brīvdienu sezona rada tikpat daudz stresa un spriedzes, cik prieka. Mājsaimniecības visā pasaulē izjūt spiedienu, ko rada finanšu stāvokļa pasliktināšanās un inflācijas pieaugums, kas tādās valstīs kā Apvienotā Karaliste sasniedzis pēdējā 41 gada augstāko līmeni, radot sajūtu, ka tā ir ieilgusi. Papildu stresu daudziem rada gatavošanās ģimenes vakariņām, cilvēku pilnie veikali un nepieciešamība pabeigt jau iesāktos projektus darbā pirms brīvdienām.

Gaidāmā brīvdienu sezona mēdz sagādāt grūtības cilvēkiem gan finansiāli, gan emocionāli. Vairāk nekā divas trešdaļas nesen veiktā Deloitte pētījuma dalībnieku norādīja, ka Ziemassvētku tēriņi šogad palielinās stresa līmeni, 53% norādīja, ka tie “izraisīs stresu” un 15% - ka tie ”radīs nopietnu stresu”.

Tomēr, sabalansējot steigu ar pienācīgu atpūtu pēc svētkiem, daudzi no šiem cilvēkiem varētu atgūt savu mīlestību pret brīvdienu sezonu. Ceļojums uz ārzemēm pēc aizņemta decembra varētu palīdzēt mazināt nogurumu un raizes, un Lietuva ar tās ciešo saikni ar dabu un inovatīvo spa kultūru ir labākais galamērķis šādai atpūtai.

Lietuvas daba kvalitatīvai atpūtai

Valsts tūrisma attīstības aģentūra Lithuania Travel uzskata, ka Lietuvas mierīgās vides baudīšanai labākais laiks ir tieši pēc Ziemassvētku maratona. Kampaņa “Ziemassvētku stress? Atbrīvojieties no tā Lietuvā!” (The X-mas-stress? Let it out in Lithuania!) aicina apmeklētājus pēc brīvdienu steigas atpūtsties mierpilnā vidē. Lietuvā var baudīt patiesi kvalitatīvu atpūtu,  apmeklējot spa pilsētas, kas veltītas masāžām, terapijai un saunām, kā arī baudot brīnišķīgās dabas ainavas ap tām. Šāda atpūta pēc garā kamaniņu brauciena apkārt pasaulei palīdzētu atjaunoties pat Ziemassvētku vecītim.

“Mēs zinām, cik daudz cilvēku pēc brīvdienām jūtas iztukšoti, jo viņiem ir bijis jātiek galā ar naudas tērēšanu dāvanām, jāgatavojas Ziemassvētku ballēm un jāsteidzas, lai visu pagūtu laikā. Šāda atpūta varētu būt šī gada labākā dāvana," atzīst Lietuvas ceļojumu mārketinga un komunikāciju daļas vadītāja Dovilė Seliukė. “Un Lietuva tam ir ideāla vieta — mūsu mierpilnā daba un spa profesionāļi palīdzēs jums atkal atgūt svētku prieku.”

Lietuvas mierīgā daba un svaigais gaiss ir labākās zāles pēc brīvdienu straujā tempa. Labsajūtas centri, izmantojot dabas ārstniecisko resursu bagātību un vietējās floras dāvanas, piemēram, dzintaru, priedes un minerālūdeņus, nogurušiem ceļotājiem palīdzēs atgūt harmoniju. Dažas mūsdienās izmantotās terapijas, piemēram, fosilizēta koka sveķu izmantošana medicīniskos rituālos, izmantotas jau 2000 -1800 gadus pirms mūsu ēras.

Lietuvā labsajūtas tradīcijas ir kļuvušas par daļu no ikdienas dzīves, tāpēc vairākas pilsētas, piemēram, Druskininki un Birštonas sevi ir pilnībā veltījušas šāda veida nodarbēm. Vietējie slavenie spa savās terapijās izmanto minerālūdeni no vietējiem avotiem, kuros ir augsts sulfātu, kalcija un magnija līmenis. Savukārt, lai uzlabotu relaksācijas sajūtu, pirts rituālos tiek izmantoti dažādi augi, sākot ar nomierinošo lavandu un beidzot ar priedi. Un šī ir tikai neliela daļa no plašākas labsajūtas kultūras, kurā  izmanto dubļu pirtis, saunas, baseinus un masāžas, lai panāktu patiesi efektīvu relaksāciju. Lietuvas spa palīdzēs atjaunot saikni ar jūsu iekšējo būtību - neatkarīgi, vai apmeklēsiet tās viens pats vai kopā ar ģimeni.

Dabīgie ārstnieciskie līdzekļi stresa novēršanai ir pieejami visā Lietuvā un gaida, kad tiks izmantoti enerģijas atgūšanai jaunā gada sākumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41679406sec.