Baltijas ceļojumu maratons finišē arī Lietuvā

31. oktobrī noslēdzās pirmoreiz organizētais Baltijas ceļojumu maratons arī Lietuvā, kuru organizēja Lietuvas Valsts tūrisma departaments, Lietuvas tūrisma attīstības aģentūra kopā ar kolēģiem no Latvijas un Igaunijas.

Baltijas ceļojumu maratona dalībniekiem ir jāiesniedz līdz 10. novembrim savas dalībnieku pases, ko katrs dalībnieks saņēma maratona sākumā un kurā tika iespiests zīmogs apmeklējot kādu no tūrisma objektiem Baltijas valstīs.

Galvenā maratona dalībniekiem piešķirtā balva - nedēļas nogale kādā no Eiropas pilsētām (izņemot Latviju un Igauniju). Tiem, kuri vēlējās sacensties par galveno balvu bija jāsavāc vismaz 18 zīmodziņi (pa 6. katrā no Baltijas valstīm).

Baltijas ceļojumu maratona dalībniekiem tika sagatavoti 36 jauni un jau zināmi tūrisma objekti - 12. katrā valstī, tika izveidota speciāla maratona karte, kurā tika iezīmēti apmeklētie objekti, norādīts darba laiks, kā arī cita aktuāla informācija. Bez tam, maratona dalībnieki varēja iegādāties biļetes uz šiem objektiem ar 50% atlaidi.

Baltijas ceļojumu maratonam tika izvēlēti dažādi objekti, sākot no baznīcām un pilīm un beidzot ar aktīvā tūrisma trasēm un pasākumiem.

19. jūnijā iesāktais Baltijas ceļojumu maratons sagaidīja lielu interesi un jau tagad tiek domāts par iespēju to organizēt nākamgad. Tiek apsvērta doma to paplašināt iekļaujot Zviedrijas, Somijas, un Polijas tūrisma objektus. Šis jautājums tiks apspriests decembrī Rīgas tūrisma komitejas sēdē.

Lietuvas valsts iedzīvotājiem savas maratona pases ir jāiesūta līdz 10. novembrim - "Lietuvas tūrisma attīstības aģentūra", Juozapavičiaus g. 13, Vilnius.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99634719sec.