Piedāvā iespējas ceļotājiem no Latvijas doties īpašos vasaras ceļojumos no Tallinas

Tallink Grupp jūnija vidū uzsāka 2021. gada vasaras kruīzu pārdošanu Latvijas tirgū, piedāvājot īpašus kruīzus no Tallinas uz Mariehamnu (Ālandu salas), atklājot vasaras sezonu un sniedzot iespēju Latvijas ceļotājiem apmeklēt brīnišķīgo arhipelāgu. Šobrīd ir ieplānoti 7 kuģa Silja Serenade reisi maršrutā Tallina – Mariehamna (Ālandu salas), kas tiks īstenoti jūlija mēneša ietvaros. Kuģis no Tallinas ostas uz Mariehamnu dosies katru otro dienu šādos datumos: 2., 4., 6., 8., 10., 12. un 14. jūlijā.

Vienlaikus tas nozīmē, ka šovasar un līdz šī gada beigām kuģu kustība maršrutā Rīga – Helsinki netiks atjaunota.

Komentējot 2021. gada vasaras kruīza pārdošanas uzsākšanu Latvijas tirgū, Tallink Latvija valdes loceklis Hillards Taurs sacīja:

“Ņemot vērā pozitīvu vakcinācijas tempu mūsu uzņēmuma darbības reģionā, kā arī epidemioloģiskās situācijas uzlabošanos un ceļošanas ierobežojumu pakāpenisku atcelšanu,  mēs sagaidām, ka cilvēku pārvietošanās uz un no Latvijas varētu pamazām atjaunoties, kas ļautu brīvāk pārvietoties starp valstīm jau no 1. jūlija.

Mums patiesi žēl, ka neizdevās atjaunot plānoto pagaidu Rīga – Helsinki maršrutu vismaz uz šīs vasaras sezonu. Lai atjaunotu maršrutu, kas pagājušo gadu kļuva ļoti populārs un iecienīts, lēmums būtu jāpieņem vismaz vienu mēnesi pirms satiksmes uzsākšanas, taču, diemžēl, lēmumi no mūsu valdībām par ceļošanas ierobežojumu mīkstināšanu joprojām nav stabili.”

Turpina Taurs: “Tajā pat laikā mums ir patiess prieks piedāvāt Latvijas klientiem ilgi gaidītos vasaras kruīzus no Tallinas uz Ālandu salām un, iespējams, atkal tikties ar kuģi Silja Serenade – lielisku kuģi, kas šopavasar atzīts par populārāko somu klientu vidū. Ālandu salas jau pagājušo vasaru bija jauns un pārsteidzošs atklājums daudziem Latvijas iedzīvotājiem. Tagad, kad majestātiskais kuģis Silja Serenade no Tallinas uz Mariehamnu dosies katru otro dienu, ceļotāji var ieplānot arī garākas brīvdienas uz arhipelāgu, izbaudot skaisto un neskarto dabu, dodoties makšķerēt vai pārgājienā, vai vienkārši laiskojoties pludmalē un ļaujoties rimtam salas dzīvesgājumam.”

Tāpat Latvijas ceļotājiem ir iespēja doties piecu stundu mini kruīzā “uz nekurieni” maršrutā Tallina – Helsinki ar kuģiem Star un Megastar, bez nokāpšanas Helsinkos.

“Lai atpūta būtu pilnvērtīga, nesteidzīga un ar komfortu, aicinām mūsu ceļotājus izmantot Tallink Hotels viesnīcu pakalpojumus. 3 lieliskas viesnīcas, kas atrodas Tallinas centrā un tuvu ostai, lieliski piemērotas palikšanai pirms un pēc jūras ceļojuma. Īpašu uzmanību gribētos veltīt pilnībā renovētai Tallink City viesnīcai, kas tiks atvērta jau 30. jūnijā.

No savas puses esam paveikuši visus nepieciešamos priekšdarbus, lai klienti uz kuģa, viesnīcās un ostā justos droši un pārliecināti, kā arī pilnvērtīgi izbaudītu ilgi gaidīto un pelnīto vasaras atpūtu." piebilda Hillards Taurs.

Ceļojumu pārdošana ir atvērta no šodienas, 2021. gada 15. jūnija.  Biļetes var iegādāties Tallink mājaslapā: www.tallink.lv, Tallink & Silja Line lietotnē vai sazinoties ar klientu apkalpošanas centru.

Uzņēmums turpina aktīvi sekot līdzi vakcinācijas programmu progresam dažādās valstīs, vispārējās pandēmijas situācijai vietējos tirgos un nacionāliem ceļošanas ierobežojumiem, kas ietekmē arī turpmākos lēmumus par darbības turpināšanu un, iespējams, darbības atsākšanos citos maršrutos un jaunu maršrutu atvēršanu.

Ar visiem ceļotājiem, kas rezervējuši ceļojumus no Rīgas uz Helsinkiem, Tallink klientu apkalpošanas speciālisti sazināsies tuvākajā laikā, lai vienotos par ceļojumu pārcelšanas vai atmaksas iespējām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79881406sec.