Baltijā vērienīgākais dronu gaismas šovs jau 27. augustā – Tallinā

Piektdien, 27. augusta vakarā Igaunijā – Tallinā, pirmo reizi notiks unikāls dronu gaismas šovs, kura ietvaros 500 bezpilota lidaparāti ar krāsainām gaismām veidos dažādas telpiskas formas debesīs mūzikas pavadībā, piedāvājot šova skatītājiem vēl nebijušu vizuālo pieredzi. Šāda mēroga bezpilota lidaparātu šovs norisināsies pirmo reizi Baltijā. Pirms gaismas šova Igauņu elektroniskās mūzikas grupa NOEP sniegs bezmaksas koncertu visiem klātesošajiem.

Dronu gaismas šovs ir inovatīvs tehnoloģisks risinājums, kurā simtiem bezpilota lidaparātu vienlaikus paceļas gaisā un sinhroni veido dažādas formas. Pēc savas būtības vizuāli tā izskatās kā uguņošana, taču ir dabai un dzīvniekiem draudzīgāka. Turklāt, pateicoties precīzai dronu kontrolei, iespējams izveidot detalizētas figūras, kas ir arī kustīgas.

Lai skatītos dronu gaismas šovu, uz Tallinas pilsētas halles jumta (Tallinn Linnahall) tiks izveidota norobežota teritorija. Turklāt dronu šova vērošanas teritorija tiks apskaņota, lai apmeklētājiem nodrošinātu arī muzikālu piedzīvojumu, kas būs sinhronizēts ar bezpilota lidaparātu kustībām. Īsi pirms gaismas šova uzstāsies arī elektroniskās mūzikas grupa NOEP. Īpašo gaismas un skaņas šovu organizē tehnoloģiju uzņēmums Samsung. Gaismu šovs iezīmē tehnoloģiju uzņēmuma Samsung jauno salokāmo viedtālruņu Galaxy Z Fold3 un Galaxy Z Flip3 ienākšanu tirgū un, tā kā šīs ierīces ir inovatīvas un unikālas savā nozarē, šis grandiozais notikums tiek atzīmēts ar modernu uguņošanas formātu – dronu gaismas šovu.

Dalība pasākumā ir bez maksas, taču sakarā ar Igaunijā spēkā esošajiem COVID-19 ierobežojumiem, pasākuma apmeklētājiem būs jāuzrāda vakcinācijas sertifikāts vai negatīvs testa rezultāts, vai COVID-19 pārslimošanas sertifikāts.

Iekļūt gaismas šova teritorijā būs iespējams jau no plkst. 20:00, pats šova sākums plkst. 21:30. Bezpilota lidaparātu lidojumam ir nepieciešami labvēlīgi laikapstākļi, tāpēc šova sākuma laiks var mainīties.

Plašāka informācija par pasākumu atrodama šeit: https://fb.me/e/1Dh35jpp7.

Pasākumu būs iespējams vērot arī tiešraidē Samsung Latvija Facebook lapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72105408sec.