Atklāj labāko, ko piedāvā Tallina

Pavisam nesen medijos izskanēja, ka Tallina, salīdzinājumā ar Rīgu, ir krietni pievilcīgāks, atraktīvāks un aizraujošāks galamērķis ārzemju tūristu un viesu vidū. Mums negribētos tam īsti piekrist, jo Rīga vienmēr ir spējusi pārsteigt un uzaicināt uz garšas, estētikas un kultūras svētkiem. Un lai gan pandēmija atstāja lielu iespaidu uz piedāvājuma klāstu, tomēr atrast ko sev saistošu vienmēr ir iespējams. Taču šoreiz vairāk gribētos pastāstīt par mūsu ziemeļu kaimiņiem, kas nudien visu vasaru piedāvāja virkni ar dažādām aktivitātēm, un vienubrīd jau šķita, ka dzīve šeit norit gluži kā pirms pandēmijas laika. Un nevar noliegt, ka šī piejūras pilsēta aizvien vēl slēpj sevī kādu pērli, ko atklāt un izzināt.

Un nav nekāds pārsteigums, ka Tallina ir kļuvusi par populāru tūristu vietu, jo tajā ikviens var atrast ko piemērotu un atbilstošu sev. Vēstures cienītāji var izpētīt vecpilsētas viduslaiku ēkas un muzejus. Gardēži var nobaudīt vietējās virtuves ēdienus restorānos, krogos un kafejnīcās. Aktīvās atpūtas cienītāji var izpētīt pilsētas parkus vai doties uz pludmali. Sākot ar tirdzniecības centriem un beidzot ar katedrālēm, Tallinā ir daudz interesantu vietu ģimenēm, romantiskiem pāriem, draugu kompānijām, kas viesojas pilsētā pavisam īsu laiku vai arī plāno uzkavēties ilgāk un iepazīt vairāk šo skaisto galamērķi.

Bez tradicionālām un iecienītām tūristu  vietām, starp kurām, protams ir gan Tallinas vecpilsēta, gan majestātiskā Kadriorga, kas ir Tallinas zaļā daļa, Tallinas televīzijas tornis, kas piedzīvoja vērienīgas transformācijas, gleznainā piejūras daļa Pirita un kontrastiem piesātinātā Vīmsi pussala. Un tomēr pats izsmalcinātākais un zināmā mērā prasīgākais ceļotājs meklēs tās vietas, kuras iecienījuši vietējie iedzīvotāji. Jo tā var iepazīt tuvāk vietējo ieradumus, saziņu un ikdienu, kas vienmēr ir saistošāka par statiskumu un monumentālumu.

Šeit noteikti jāmin Telliskivi radošā pilsēta, kas ir viena no vietējo iedzīvotāju iecienītākajām atpūtas vietām. Bijušajā rūpnīcas vietā tagad atrodas daudzi dizaina veikali, restorāni un kultūras iestādes. Telliskivi ir arī mājvieta fotomākslas centram Fotografiska Tallinn. Blakus Telliskivi, pāri tramvaja sliedēm, atrodas Kalamaja - viens no vecākajiem pilsētas rajoniem, kas pazīstams ar krāsainām koka mājām. Bohēmiska, mākslinieciska un radoša atmosfēra garantēta.

Noblessner jūras piekrastes kvartāls, kur savulaik atradās zemūdens rūpnīca, tagad ērti un stilīgi izvietojusies mūsdienu pilsētas telpa ar galerijām, dizaina veikaliem, jahtu piestātni un restorāniem. Tepat atrodas arī unikālā Proto izgudrojumu rūpnīca, kas apvieno virtuālo realitāti, zinātni un fantāziju. Mūsdienu mākslas cienītājiem vajadzētu arī apskatīt Kai mākslas centru.

Šīs ir dažas idejas, ko iesākt Tallinā. Oktobrī, kā zināms, gaidāmas arī skolēnu brīvlaiks. Un kāpēc gan ko neieplānot kopā ar ģimeni uz šo laiku? Bērniem un jauniešiem patiks. Savukārt pieaugušie novērtēs ko pikantāku  - no 24.09. līdz 02.10.2021. Tallinā norisināsies kokteiļu nedēļa, kas sola atklāt kokteiļu mākslas noslēpumus https://cocktailweek.ee/tallinn-uritusest-2021/). Tāpat ievērības cienīgs ir Festival For Tomorrow’s Music, Arts and Ideas, kas norisināsies no 29.09. līdz 03.10.2021. (https://tmw.ee/).

Taču, lai kāds ceļotājs Tu būtu, praktiskās lietas vienmēr ir prioritāte, un viena no tādām ir naktsmītne. Noteikti ievērības cienīgas ir 3 Tallink Hotels viesnīcas, kas ir ērts, izdevīgs variants, atbilstošs visiem mūsdienu standartiem par komfortablu, jēgpilnu un kvalitatīvu servisu dažādām mērķauditorijām un vajadzībām. Turklāt piedāvājums ir aktuāls gan biznesa braucieniem, gan atpūtas ceļojumiem, jo katrā viesnīcā ir pielāgots un atbilstošs viesu uzkavēšanās risinājums.

-    Viesnīca Tallink City Hotel (https://www.tallinkhotels.com/lv/tallink-city-hotel) šovasar tika atvērta pēc pilnīgas tās renovācijas, kuras ietvaros tika īstenota arī jauna koncepcija, piedāvājot plašākas iespējas biznesa ceļotājiem un atpūtas pieredzi ģimenēm ar bērniem. Pārsteigs gan svaigs un gaumīgs viesnīcas iekārtojums publiskās telpās un numuros, gan viesnīcas restorāns City Grill House, kura šefpavārs ir Anatolijs Pimanovs no Rīgas.

-    Viesnīcas Tallink Conference & Spa Hotel (https://www.tallinkhotels.com/lv/tallink-spa-conference-hotel) ir guvusi atzinību tās viesu vidū ne tikai ar ērtiem numuriem, bagātīgām brokastīm, kas iekļautas numura cenā, gaumīgu restorānu, bet arī ar lielisku ūdens un relaksācijas SPA centru, kur īpaši gaidīti mazākie ceļotāji. Saunas, pirtis, baseini, ūdens masāžas un profesionāli skaistumkopšanas eksperti piešķirs atpūtai citu kvalitāti.

-    Viesnīca Tallink Express Hotel (https://www.tallinkhotels.com/lv/tallink-express-hotel) ir ērts variants tiem ceļotājiem, kas meklē ekonomiskāku, bet ne mazāk kvalitatīvu uzturēšanās viesnīcā iespēju.

Visas 3 viesnīcas atrodas pašā Tallinas centrā, 10 minūšu pastaigas attālumā no Tallinas vecpilsētas un ostas, no kurienes atiet Tallink kuģi.

Septembris jau tradicionāli ir Tallink lojālo Club One klientu mēnesis un arī šogad esam sagatavojuši virkni piedāvājumu. Līdz septembra beigām visiem Club One klientiem ir iespēja atpūsties jebkurā no 3 Tallink Hotels viesnīcām ar 35% atlaidi no dienas labākā piedāvājuma. Piedāvājums spēkā, veicot rezervāciju līdz 30.09.2021. un dodoties ceļojumā un uzturoties viesnīcā līdz 31.10.2021.  

Lai saņemtu atlaidi, nepieciešams izmantot atlaides kodu: LVCLUB. Rezervācijas aicinām veikt šeit.

Novēlām veiksmīgu, drošu un jaunatklājumiem piepildītu ceļojumu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rixwell Collection Savoy Boutique Hotel 5* (Tallina)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62968493sec.