Kultūras mīļotājus aicina pievienoties Tallinncalling.com

Tallinncalling.com aicina jūs pievienoties kultūras tūrismam – tā ir pilnīgi jauna iniciatīva un ideāla tikšanās vieta internetā visiem kultūras mīļotājiem, gan vietējiem iedzīvotājiem, gan potenciālajiem Tallinas viesiem.

Šeit apmeklētāji atradīs savus domubiedrus un saņems vērtīgus ieteikumus, kas palīdzēs labāk orientēties Tallinas – 2011. gada Eiropas Kultūras galvaspilsētas – bagātīgajā kultūras pasākumu piedāvājumā!

Tallinncalling.com mērķis ir palīdzēt personiski iepazīt Tallinas kultūras dzīvi un mudināt apmeklētājus neaprobežoties tikai ar tērzēšanu tiešsaistē. Šajā portālā var sarunāt tikšanos un kopīgus kultūras pasākumu apmeklējumus. Tādējādi gan pilsētas viesi – kultūras tūristi –, gan vietējie sagaidītāji spēs labāk izbaudīt 2011. gada Tallinas noskaņu.

Jauni draugi un visa ceļojuma plānošanai nepieciešamā informācija nav vienīgais ieguvums – portāla apmeklētāji var piedalīties dažādos konkursos. Spēlē "Aiziet!" uzvarētāji katru nedēļu iegūst dažādas balvas – no brīvbiļetēm līdz pat pilnībā apmaksātiem nedēļas nogales ceļojumiem uz Tallinu ar kultūras pasākumu apmeklējumiem. Jums tikai jāsazinās ar pārējiem portāla apmeklētājiem un jāatrod pasākumi, ko vēlaties apmeklēt kopā.

Tāpēc nevilcinieties – pievienojieties tallinncalling.com, lai sagatavotos ienirt Tallinas – 2011. gada Eiropas Kultūras galvaspilsētas – bagātīgā kultūras piedāvājuma okeānā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Uzņēmumi


Rixwell Collection Savoy Boutique Hotel 5* (Tallina)
,


Rija Old Town Hotel Tallin
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.8101151sec.