Aicina pašiem radīt savu Igaunijas ceļojumu

Igaunijas Tūrisma padome ir izsludinājusi starptautisku konkursu „Izsalcis pēc kultūras” („Hungry for Culture”) un aicina pašiem radīt savu Igaunijas ceļojumu. Reģistrējoties www.tallinncalling.com un uzrakstot īsu eseju par savu ideālo nedēļas nogali Igaunijā, kas veltīta kultūras baudīšanai, dalībniekiem ir iespēja laimēt vienu no trīs ekskluzīvajiem ceļojumiem uz Tallinu, Eiropas kultūras galvaspilsētu 2011. Turklāt Latvijā papildu konkursā Draugiem.lv var iegūt divu dienu kultūras atpūtu Tallinā.

„„Izsalcis pēc kultūras” ir unikāls literatūras projekts, kurā būs gan konkursa uzvarētāji, gan arī meklēsim īstus „literatūras dimantus”. Starptautiskā līmenī mēs šādu projektu īstenojam pirmo reizi un tāpēc ar nepacietību gaidām rezultātus. Mudinot cilvēkus izteikties, mēs vēlamies uzklausīt cilvēku patiesās domas par atpūtu Igaunijā, līdzšinējo personīgo pieredzi un vēlmes nākotnes ceļojumiem,” uzsver Tarmo Mutso, Igaunijas Tūrisma padomes direktors.

Lai piedalītos Tallinncalling.com konkursā, nepieciešams reģistrēties www.tallinncalling.com/essay-competition.html un eseju var iesniegt līdz pat 17.novembrim, savukārt uzvarētājus paziņos 21.novembrī. Turklāt, papildu starptautiskajam konkursam, Latvijā no 28.oktobrim līdz pat 17.novembrim sociālajā portālā Draugiem.lv Tallinn Calling lapā www.draugiem.lv/tallin notiks atsevišķs eseju konkurss, kurā katras nedēļas labākās esejas autors balvā iegūs iespēju doties apskatīt Tallinu un baudīt Igaunijas kultūras pasākumu dažādību.

Tiem, kas piedalīsies konkursā Draugiem.lv, ir dubultas izredzes iegūt kādu no balvām, jo tiks iekļauti arī Tallinncalling.com konkursa cīņā par kādu no trīs galvenajām balvām – ekskluzīvu ceļojumu divām personām uz Tallinu, kurā iekļauta apmešanās kādā no labākajām Tallinas centra vai vecpilsētas viesnīcām uz trīs naktīm, biļetes uz kādu no Igaunijas kultūras pasākumiem pēc pašu izvēles, kā arī transports turp un atpakaļ. Ceļojumam ērtāko laiku varēs izvēlēties periodā no šī gada novembra līdz 2012.gada februārim.

Abiem konkursiem noteikumi ir vienādi – uzrakstīt īsu, līdz 700 zīmju garu eseju, kurā aprakstītas ideālās kultūras brīvdienas Igaunijā, kas var būt gan jau piedzīvotas, gan izdomātas. Nav liegts iesniegt arī vairākas esejas, tādējādi palielinot savas izredzes laimēt.

Tallinn Calling ir tiešsaistes platforma, kurā cilvēki no visas pasaules ar padziļinātu interesi par kultūru var sastapt sev līdzīgi domājošos un dalīties zināšanās par Igaunijas apceļošanu.

Tallinn Calling konkurss: www.tallinncalling.com/essay-competition.html

Draugiem.lv konkurss: www.draugiem.lv/tallin/api/tallin_calling

Uzzini vairāk par Igauniju: www.visitestonia.com un www.tallinncalling.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51977301sec.