Igaunijas garā krasta līnija vilina apmeklētājus visu cauru gadu

Vakariņas jūras krastā ir īpaši patīkamas vasaras laikā, tomēr Igaunijas garā krasta līnija vilina apmeklētājus visu cauru gadu. Neesi pārsteigts, kad, apmeklējot kādu no daudzajiem Igaunijas zvejnieku ciematiem un piejūras pilsētām, pavāri liks galdā vietējās jūras veltes.

Pateicoties tās 3800 km garajai krasta līnijai, Igaunija pati ir gandrīz kā sala. Teorētiski Igaunija ir salu sala, jo tās teritorija aptver gan cietzemi, gan 1521 salu. Ja tev patīk zivju ēdieni, dodies uz jūrmalu un salām, kur plašā klāstā pieejamas tādas sālītas zivis kā Baltijas siļķe, vimba un asaris, kā arī dažādas žāvētas zivis, tai skaitā vietējo tik ļoti iecienītās butes. Kūpinātas zivis bieži vien tiek pasniegtas atsevišķi, un to ēšana, ar pirkstiem no tievajām asakām nolasot sulīgākos gabaliņus, ir gandrīz kā rituāls — var teikt, ka tas prasa zināmu piepūli, taču sāļā un vienlaikus mīkstā un stingrā gaļa noteikti ir tā vērta.

Ja vēlies iepazīt Igaunijas piekrastes virtuvi kā īstam gardēdim pienākas, tad tev ir paveicies, jo daudzi ievērojami igauņu pavāri ir pievērsušies piekrastes dzīvesveidam. OKO Kabernēmē, Villa Mary un Noa Vīmsi, Wicca Laulasmā, MerMer Jumindas pussalā un Ruhe Jeelehtmē piedāvā nobaudīt piekrastes delikateses jūrmalas stilā iekārtotā interjerā. Un pats labākais ir tas, ka šie smalkie restorāni tiek uzskatīti arī par vieniem no 50 labākajiem restorāniem Igaunijā. Ja tu brīvdienās dodies uz Igaunijas piekrasti, vari apmeklēt Igaunijas labāko restorānu Alexander, kas arī atrodas pie jūras un ļauj baudīt brīnišķīgus skatus. Sāc plānot savu gardēža ceļojumu tūlīt, izmantojot 50 Igaunijas labāko restorānu karti. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18101788sec.