Pilna seja sniega un 25 lati baudas

Vienu dienu starp sniega kupenām parādās pirmie pavasara vēstneši – sniegpulksteņi, taču jau nākamajā dienā šķet, ka ziema nedomā atkāpties. Tad nu piedāvājam izbaudīt šīs pēdējās sniega dienas un doties uz kalnu tiem, kuri ir īsti „profiņi”, un arī tiem, kuri nevar atrast pamudinājumu slēpošanai. Par abiem šiem variantiem parūpēsies Travelnews.lv kopā ar Krimuldas novada aktīvās atpūtas centru Reiņa Trase, lai vēl šajā pārsteigumiem bagātajā slēpošanas sezonā paspētu izbaudīt ziemas priekus.

No 29.02.2012 līdz 06.03.2012 (plkst. 12:00) tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sadarbībā ar partneri aktīvās atpūtas centru Reiņa Trase piedāvā piedalīties un laimēt dāvanu karti 25,00 Ls vērtībā, kuru varēs izmantot līdz 31.12.2012 Reiņa Trasē:

KAS JĀDARA?

Pirmā darbība:

 

Spied uz abām "Man patīk" pogām:

Nr. 1

Aktīvās atpūtas centrs Reiņa Trase:

www.fb.com/reinatrase.lv

Nr. 2

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv:

www.fb.com/travelnews.lv

 Otrā darbība:


 

Publiski dalies ar albumu "Pilna seja sniega un 25 lati baudas"!

Klikšķini uz linka www.facebook.com/travelnews.lv, spied uz pogas "Dalīties" ("Share") zem šī albuma. Pārliecinies, ka ir atzīmētas funkcijas "Uz savas sienas" ("On your own wall") un "Public" un tikai tad spied pogu "Share Album".

Trešā darbība:


 

Zem galerijas "Pilna seja sniega un 25 lati baudas" (www.facebook.com/travelnews.lv) atstāj komentāru par tēmu "Neaizmirstamākais piedzīvojums uz kalna ziemā".

 

Konkursa balvu piedāvā aktīvās atpūtas centrs Reiņa Trase

  

  

www.reinatrase.lv

www.fb.com/reinatrase.lv

 

 

Konkursa noteikumi:

1. Piedaloties akcijā, tu akceptē, ka piekrīti konkursa noteikumiem.


2. Dalība konkursā ir BEZMAKSAS!


3. Konkursā var piedalīties tikai privātpersona, kura ir sociālā tīkla Facebook.com lietotājs.


4. Balvas izlozē (06.03.2012 plkst. 12:00) piedalās visi sociālā tīkla Facebook.com lietotāji, kuri ir 2 akcijas atbalstītāju Facebook.com lapu sekotāji un līdz 06.03.2012 plkst. 12:00 (ieskaitot) ir publiski dalījušies ar albumu "Pilna seja sniega un 25 lati baudas". Atstājuši zem tā komentāru par tēmu "Neaizmirstamākais piedzīvojums uz kalna ziemā". Komentāram ir jāatbilst LR likumiem un morāles normām. Publiski dalīties nozīmē izvietot savā viesu grāmatā galeriju "Pilna seja sniega un 25 lati baudas" tā, lai to varētu redzēt jebkurš cits Facebook.com lietotājs. Lai publiski dalītos ar galeriju ir jāpiespiež poga Dalīties (Share) zem galerijas, jāizvēlas "Uz savas sienas" un "Public", tad jāpiespiež poga "Share Album".


5. Balvas izloze notiks 06.03.2012 plkst. 12:00.

6. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 06.03.2012 pēc plkst. 12:00 www.facebook.com/travelnews.lv komentāra veidā zem galerijas "Pilna seja sniega un 25 lati baudas" .


7. Konkursa uzvārētājam trīs darba dienu laikā ir jāpiesakās Travelnews.lv, atsūtot e-pastu ar savu īsto vārdu, uzvārdu, mob. tālruņa numuru un e-pasta adresi uz adresi [email protected]. Uzvarētājam obligāti ir jāsazinās ar Travelnews.lv, zvanot pa tālruni +371 26154261 un pārliecinoties par sava e-pasta saņemšanu.


8. Balvas uzvarētājam pēc laimesta ir jāierodas personīgi uz Travelnews.lv biroju (Graudu iela 68, Rīga, LV-1058) vienas nedēļas laikā pēc izlozes.


9. Balvas pasniegšana tiek bildēta. Fotogrāfijas no balvas pasniegšanas tiek publicētas tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv, www.facebook.com/travelnews.lv un citos medijos saskaņā ar Travelnews.lv interesēm.

 

 

 

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8006959sec.