Pēdējā iespēja laimēt ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu Hotel Jūrmala SPA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viesnīcas Hotel Jūrmala SPA restorānā "Jūrmala" ir atdzimis lieliskākais šovs, ko zināja ikviens 80-to gadu sākumā – Jūrmalas kabarē.

Lai ar grandiozo šovu iepazīstinātu arī jūs, no 22.06.2012 līdz 29.06.2012 (plkst. 12:00) tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sadarbībā ar viesnīcu Hotel Jūrmala SPA piedāvā piedalīties un laimēt ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu 07.07.2012:

KAS JĀDARA?

Pirmā darbība:


Spied uz abām "Man patīk" pogām:

Nr. 1

Viesnīca Hotel Jūrmala SPA

www.fb.com/hoteljurmala.lv

 

Nr. 2

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv:

www.fb.com/travelnews.lv


Otrā darbība:


Publiski dalies ar albumu "Laimē ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu Hotel Jūrmala SPA"!

Klikšķini uz linka www.facebook.com/travelnews.lv, spied uz pogas "Dalīties" ("Share") zem šī albuma. Pārliecinies, ka ir atzīmētas funkcijas "Uz savas sienas" ("On your own wall") un "Public" un tikai tad spied pogu "Share Album".

Trešā darbība:


Zem galerijas "Laimē ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu Hotel Jūrmala SPA!" (www.facebook.com/travelnews.lv) atstāj komentāru par tēmu: "Ar kuru slavenību Tu gribētu iet uz kabarē šovu?"




Konkursa balvu piedāvā Hotel Jūrmala SPA

 


 

www.fb.com/hoteljurmala.lv



Konkursa noteikumi:

1. Piedaloties akcijā, tu akceptē, ka piekrīti konkursa noteikumiem.


2. Dalība konkursā ir BEZMAKSAS!


3. Konkursā var piedalīties tikai privātpersona, kura ir sociālā tīkla Facebook.com lietotājs.


4. Balvas izlozē (29.06.2012 plkst. 12:00) piedalās visi sociālā tīkla Facebook.com lietotāji, kuri ir 2 akcijas atbalstītāju Facebook.com lapu sekotāji un līdz 29.06.2012 plkst. 12:00 (ieskaitot) ir publiski dalījušies ar albumu "Laimē ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu Hotel Jūrmala SPA!" un atstājuši zem tā komentāru par tēmu: "Ar kuru slavenību Tu gribētu iet uz kabarē šovu?". Komentāram ir jāatbilst LR likumiem un morāles normām. Publiski dalīties nozīmē izvietot savā viesu grāmatā galeriju "Laimē ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu Hotel Jūrmala SPA!" tā, lai to varētu redzēt jebkurš cits Facebook.com lietotājs. Lai publiski dalītos ar galeriju ir jāpiespiež poga Dalīties (Share) zem galerijas, jāizvēlas "Uz savas sienas" un "Public", tad jāpiespiež poga "Share Album".


5. Balvas izloze notiks 29.06.2012 plkst. 12:00.

6. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 29.06.2012 pēc plkst. 12:00 www.facebook.com/travelnews.lv komentāra veidā zem galerijas "Laimē ielūgumu 2 personām uz kabarē šovu Hotel Jūrmala SPA!"


7. Ar laimētāju sazināsimies uzrunājot caur Facebook.com profilu.


8. Balvas uzvarētājam pēc laimesta ir jāierodas personīgi uz Travelnews.lv biroju (Graudu iela 68, Rīga, LV-1058) vienas nedēļas laikā pēc izlozes.


9. Balvas pasniegšana tiek dokumentēta ar foto. Fotogrāfijas no balvas pasniegšanas tiek publicētas tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv, www.facebook.com/travelnews.lv un citos medijos saskaņā ar Travelnews.lv interesēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55928516sec.